Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

Ahoj ústečáci co máte FB byl bych vdě :) poprvé jsem dal foto auta do nějaké soutěže :)

Prosím o like v soutěži (rozkliknout foto a like) Děkuji

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=363700267070696&set=a.362613917179331.86718.144098639030861&type=3&permPage=1

A kdo z Vás jede na 3.sraz LOW CZ, který je 23.3 tady na severu? Jen se ještě neví pořád kde :/

Odkaz ke komentáři

Dik kuciii. Potěšili jste mě.

Jinak Cvenco neblbni víš jak jsi to říkal v Centralu "ty jo ona neví kde dělám" lol.giflol.giflol.gif

Jinak zítra jedu pro ty věci a podle toho jak mi to vyjde resp. jak dojedu tak ti to dovezu wink.gif

Chipe bude třeba na to ještě sednout a dokodovat to cool.gif

Upraveno uživatelem Swed
Odkaz ke komentáři

Ahoj ústečáci co máte FB byl bych vdě :) poprvé jsem dal foto auta do nějaké soutěže :)

Prosím o like v soutěži (rozkliknout foto a like) Děkuji

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=363700267070696&set=a.362613917179331.86718.144098639030861&type=3&permPage=1

A kdo z Vás jede na 3.sraz LOW CZ, který je 23.3 tady na severu? Jen se ještě neví pořád kde :/

To budeš mít drahy! :)

Jinak Šwéde vypadá to zkoro tak pěkně jak u mě :D

Nee paráda tak zejtra ještě nakódovat a bude to OK. A kam jsi dával GPS anténu?

Odkaz ke komentáři

Jsou i vzadu, nevidim ji z pohledu ridice. Je to jen kvuli fotce aby bylo videt. Jsou to ale bodovy jelikoz nemuzu rozptylovy sehnat. Tak ze to az budou vymenim mozna. Jinak Kopriva tu v Usti zase radil, kamos dostal za xenony (nema naklony) flastr.

Myslíš, že kdyby jsi zbrousil hlavičku na plocho, že by to nešlo víc do rozptylu? ;)

Odkaz ke komentáři

Tak hoši, konečně jsem dal čočky. Tak dlouho jsem se na to chystal a nejednou to bylo dřív jak na nový boty, ve čtvrtek jsem se rohodl a v úterý jsou namontovaný a finálovka. Tady foto pro představu, ale jen mobil...

PS: To světlo na straně spolujezdce není matnější, jen se tam při focení nějak furt odráželo světlo bo co a mě se nechtělo tahat velkej foťák, takže tak.

post-2424-0-78942400-1360080039_thumb.jpg

post-2424-0-88794500-1360080050_thumb.jpg

Upraveno uživatelem CvencA
Odkaz ke komentáři

Na tý pravý je ten kus nějakej naleštěnější :D . Ale jinak :palec:

Šak sem to psal, ze jsou stejny, ale denni svetlo me nejak furt zlobilo a lesklo se mi to.

Na tý pravý je ten kus nějakej naleštěnější :D . Ale jinak :palec:

Šak sem to psal, ze jsou stejny, ale denni svetlo me nejak furt zlobilo a lesklo se mi to.

Odkaz ke komentáři

No ty ses teda mafian, prispivas do diskuse a nectes ji :-).

Seda: musim uznat,ze to ma dvoji ucinek. Jednak design a za druhy me mile prekvapilo,jak to s Osramama sviti. Pekne ostra a vyrazna hrana nasviceny plochy, belejsi svetlo a vubec je vic videt. Akorat mi to sviti moc nahoru,tak mam sklon na 2 a musim to nechat seridit. Ale jsem spokojen.

Odkaz ke komentáři

No ty ses teda mafian, prispivas do diskuse a nectes ji :-).

Seda: musim uznat,ze to ma dvoji ucinek. Jednak design a za druhy me mile prekvapilo,jak to s Osramama sviti. Pekne ostra a vyrazna hrana nasviceny plochy, belejsi svetlo a vubec je vic videt. Akorat mi to sviti moc nahoru,tak mam sklon na 2 a musim to nechat seridit. Ale jsem spokojen.

Nejdřív kola musim pořešit a pak pořeším asi světla :)

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

Jj koukám že jsi velmi vnímavý :-D proto ji byla zima :-D:-D:-D jinak to mne mrzí chlape . . Jj vem mi je díky

Jinak sedo Hezký by byly fólie na celým autě ;-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...