Octavius84 Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Bacha autobus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 To nedela caru na silnici, to je HOVNO... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 (upraveno) kurwa sejvi ty jsi rychlik "aspoň někde" ;) ;) ;) nene to vůbec není ode mě hezký normálně se stydím Upraveno Červenec 28, 2009 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Lubo24 co ty ceny pro vítěze, nejdřív píšeš že jsi něco vymyslel a potom nic tos mě nasral ;) jo koukal jsem na tr. rekord tak je 41.998 sec tak mám ještě co zlepšovat no ceny jsem měl vymyšlený....., ale potom jsem z teho upustil. stějně byste dostaly šišky salámu z Makra..... ;) ;) Ale že jsi to ty, tak ti jednu šíšu koupím, stejně jsi vyhrál, bo ne??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 To nedela caru na silnici, to je HOVNO... ;) Děkujuuuuuuuuu, alespoň vidím jak to vypadá.... Vždycky sedím uvnitř.... ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Neboj, ukazali jsme ti ze mas kourivost zcela vporadku.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 proto je lepší sedět za volantem aspoň nevíš co se děje vzadu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 kurwa sejvi ty jsi rychlik "aspoň někde" Az budu mit 50kg i s posteli jako ty, tak te predjedu! Mas kliku ze dneska moc nefoukalo, jinak by jsi se na te motokare neudrzel... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Az budu mit 50kg i s posteli jako ty, tak te predjedu! Mas kliku ze dneska moc nefoukalo, jinak by jsi se na te motokare neudrzel... toho se nebojím, mám v autě upínací gumu ;) ;) já bych se přivázal abych se udržel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Neboj, ukazali jsme ti ze mas kourivost zcela vporadku.... To jsem ouplně rád.... děkuji vám klucí..... Vopravdu bylo to super a jestli v tomto složení pojedem naRozkoš, tak to bude pecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JendaDC Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 tak pánové,ted jsem dorazil z práce...přečetl jsem vaše postřehy a je mi vážně ouzko....moooooc mě mrzí,že jsem tam nemohl být.Přišel jsem o možnost poznat už ted báječný lidičky...s DC jsme se už poznali...ale se zbytkem.No,takže až na Rozkoši....snad dopadne společný odjezd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 koukam,ze jsem vam ani nechybel! :) to je fajn,aspon nemusim na Rozkos! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 koukam,ze jsem vam ani nechybel! to je fajn,aspon nemusim na Rozkos! :) Vorlajz, ty jsi vztahovačnej jak Obelix..... :) :D :D Na Rozkoš s tebou počítáme,... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 tak pánové,ted jsem dorazil z práce...přečetl jsem vaše postřehy a je mi vážně ouzko....moooooc mě mrzí,že jsem tam nemohl být.Přišel jsem o možnost poznat už ted báječný lidičky...s DC jsme se už poznali...ale se zbytkem.No,takže až na Rozkoši....snad dopadne společný odjezd. Neboj, na Rozkoši to bude super, a když ne tak si to samy uděláme.... :) :) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 (upraveno) Já bych byl schopen se přijed podívat na tu "Rozkoš" jen v tu sobotu....to jest na otočku.Ráno tam a večer dom.... :) Jsem jinak v práci. Upraveno Červenec 29, 2009 uživatelem kubrt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 jejej moc pekny videjka. hihihi autobus rulez. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 ty vole na žádnej sraz s váma nejedu... frajírci s jedničkovejma oktávkama navíc v TDIčku a s chipem.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Kurbrte, ty vole serem na "rozkoš"... :D to už není pro nás starý páprdy! :) btw. videa z motokár pěkný!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 No nekecej Vorlajz ty taky víš že žiju :) Já ti psal na icq a bez reakcí....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 (upraveno) Kurbrte, ty vole serem na "rozkoš"... :D to už není pro nás starý páprdy! :) No Vorlajz ......a co se týká toho stáří, každej je tak starej jak se cejtí...... :) Upraveno Červenec 29, 2009 uživatelem kubrt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 díky Jirkovi a Jardovi, že zavolali ve 12:00 a přemluvili mě ať natankuju Lamborghini a vyrazím na srázek.. sice mě cestou okupovali kamiony ale jinak dobrý. srázek byl fakt príma i když jsem tam byl jen chvilku.. takže díky a Rozkoš ještě uvidim ale asi bych to dal na otočku. Už tam po mě pár lidí touží :) Kubrte: Oskar vzkazuje, že salám dobrý.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Sme se tam Roberte s klukama domluvali, ze ti trochu zkazime Oskarovu vychovu, ale nejak se nam to nepovedlo....Skoda, tak treba na Rozkosi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Sejvi: zapomněl jsi vyfotit i moje auto! Grrr... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Sejvi: zapomněl jsi vyfotit i moje auto! Grrr... :) Vzdyt jsem ho VYFOTIL. Kazde auto jsem nefotil zvlast, byla to takova rychlovka... :D Ale predpokladam ze "nejvetsi dymovnice" s cervenou oktavkou nahodi tez nejake fotky, tedy jestli dohleda toto forum... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Vzdyt jsem ho VYFOTIL. Kazde auto jsem nefotil zvlast, byla to takova rychlovka... :D Ale predpokladam ze "nejvetsi dymovnice" s cervenou oktavkou nahodi tez nejake fotky, tedy jestli dohleda toto forum... :) Jo tady je no, ale zase u me odbyl mazani SPZ :) Jo to by chtelo aby to sem pridal. Mozna totiz budeme mit i foto jak jezdime v motokarach... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 ...ale zase u me odbyl mazani SPZ :) SPZ jsem u Tebe nesmazal, protoze pri tomto rozliseni fotky by ji neprecetl ani strejda ferda... :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 mnoo stim kazenim Oskara si jeste pockame. Az Robert dnes odpoledne najde Oskaza jak si vali koule na gauci, kouri mu virginka a popiji jeho oblibene brandy. To teprve bude mazec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Vcera hned jak odesel panicek jsem Oskarovi na mobilu poustel instruktazni video, co s volnym casem az bude na dovolene u more... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 kubrte,mam novy ajsko,takze na tebe nemam kontakt! Nemohu se prihlasit na stary ucet! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 kubrte,mam novy ajsko,takze na tebe nemam kontakt! Nemohu se prihlasit na stary ucet! :) No přece tě nebudu učit kde na fóru najít číslo na ICQ.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.