Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

Lubo24 co ty ceny pro vítěze, nejdřív píšeš že jsi něco vymyslel a potom nic tos mě nasral :palec: ;) jo koukal jsem na tr. rekord tak je 41.998 sec tak mám ještě co zlepšovat :palec:

no ceny jsem měl vymyšlený....., ale potom jsem z teho upustil. stějně byste dostaly šišky salámu z Makra..... ;) ;) :palec::palec::palec::lol:

Ale že jsi to ty, tak ti jednu šíšu koupím, stejně jsi vyhrál, bo ne???

Odkaz ke komentáři
tak pánové,ted jsem dorazil z práce...přečetl jsem vaše postřehy a je mi vážně ouzko....moooooc mě mrzí,že jsem tam nemohl být.Přišel jsem o možnost poznat už ted báječný lidičky...s DC jsme se už poznali...ale se zbytkem.No,takže až na Rozkoši....snad dopadne společný odjezd.

Neboj, na Rozkoši to bude super, a když ne tak si to samy uděláme.... :) :) :D :D

Odkaz ke komentáři

díky Jirkovi a Jardovi, že zavolali ve 12:00 a přemluvili mě ať natankuju Lamborghini a vyrazím na srázek.. sice mě cestou okupovali kamiony ale jinak dobrý.

srázek byl fakt príma i když jsem tam byl jen chvilku.. takže díky a Rozkoš ještě uvidim ale asi bych to dal na otočku. Už tam po mě pár lidí touží :)

Kubrte: Oskar vzkazuje, že salám dobrý..

Odkaz ke komentáři
Vzdyt jsem ho VYFOTIL. Kazde auto jsem nefotil zvlast, byla to takova rychlovka... :D Ale predpokladam ze "nejvetsi dymovnice" s cervenou oktavkou nahodi tez nejake fotky, tedy jestli dohleda toto forum... :)

Jo tady je no, :palec: ale zase u me odbyl mazani SPZ :)

Jo to by chtelo aby to sem pridal. Mozna totiz budeme mit i foto jak jezdime v motokarach... :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...