p.dohny Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Zdar borci, v poslední době mám problém, že odemknu auto dálkovým ovládáním a nerozsvítí se mi trvale světlo uvnitř (po odemčení se rozsvítí a okamžitě pohasne) dveře jsou všechny odemčené. Znovu zmáčknu na dálkovém ovládání odemykání a světlo se rozsvítí. Dřív všechono v pohodě. Občas se mi stane, že mi nevezme snímač dveře u řidiče, ale to bylo i předtím a světlo normálně fungovalo. Díky za tipy čím by to mohlo být. Jinak jedná se o auto co mám v popisu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Tipoval bych to na mikrospinač v zámku řidiče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Jo je to tak jak říká Neználek........... Tady je návod........Oprava mikrospínače...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Ok a nemáte někdo tušení jeslti je ten mikrospínač v předních dveřích stejnej jako u kufru? Mám tu jeden zámek navíc a podle obr. to vypadá dost podobně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Než se s tím drbat ,tak za 700kč koupím nový zámek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Ten přední nemám teda vyndanej a taky proto nevím jeslti jsou stejný (nemám tisícihran), ale ten z toho zadního jsem vyndal za 2 minuty drzí to tam na jednom křížovém šroubku a 2 plastové příchytky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.