Jero Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 70 tis? Tak to je pohoda . Tiež mi parkuje v garáži stará octavia r.v 1962( tá s radením pri volante), je v rozpracovanom stave , niet času zatiaľ to dokončiť . Jej ,promin ,zapomnel jsem tam dopsat 1dničku :) bude mit 170tis,je to trosku víc než jsem psal výše :)... JJ,taky je to radicka u volantu.Ja zatim nemam cas a ani moc financi .... Uvidim,casem ji urcite budu chtit dat dohromady :) .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 to sme na tom rovnako ! Píšeš že si AEE trochu posilnil? Čo je to za úpravu? Len chip? Ako sa zmenila po tej úprave? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Je to čiste uprava jednotky + sport filtr... Abych pravdu rekl,neni to az tak poznat ,clovek co s 55tkou nejezdi by si toho nevsiml ,ale jede to trosku lepe odspoda a maximalka je taky o neco vyse nez normalne ... Jinac zadny zavratny zmeny:) mas nekde fotky svoji octy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 aha, no možno raz tiež vyskúšam nejaký ten chip. ak si myslel fotky Octavie 0 či ako to označiť tak nie ale niekedy ju sem hodím Fotku OI tu nemám lebo by mi za ňu admini asi zablokovali účet ;) ! Je to tiež AEE, v bielej, r.v 2000- takže face palubka, výbava GLX, nalietané 120tis, motoricky dobrá ale má už nejaké tie kozmetické vady- chcelo by to vymeniť zadný nárazník, prelakovať veko kufra a predný nárazník a tiež musím nalakovať ľavé spätné a vlastne pravé tiež Takže roboty je na nej dosť. Na jar sa do toho pustím. Na jej kúpe som sa podielal, chvíľu na nej jazdil otec, teraz ju využívam z 90% ja. Problémom je že aj tých 10% percent na ktoré ju využíva niekto iný stačí aby na to aby vyzerala tak ako vyzerá no, pretože nemajú k tomu autu vzťah :) ! Nechal som v tom už veľa času a tiež nejaké tie bubáky ale nikdy nebude už vyzerať ako tie na tomto fóre. Preto by som chcel ešte jednu, ktorú by som mal len pre seba a mal z nej skrátka radosť, keďže OI je moje hobby . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Mel jsem namysli tvoji octavenu ano ... Procpak by ti meli zablokovat ucet panecku :D ... urcite nahod,alespon mensi popisek :P,kazdy je vitan .Na tech mych fotkach to neni videt,ale taky uz ma stříbřena neco zasebou . Přecijen uz to neni novka a 12 let je dosti ,takze chapu problem s kosmetickymi vadami ,ty jsou a hold budou ,ale jinac spokojenost je .Akorat co me stve , ´´achylova´´ pata auta a to lambda . Za 4 roky co mam auto se menilo uz tusim 4x? nebo 3x ted nechci lhat ,ale i tak .Taky jsem mel vplanu poridit RS, uz jsem mel dokonce vyhlidnuto ,ale jsem jednoduse smolar ,který kdyz ma $ musi je vrazit tam kde momentalne nechce ,ale musi:) ,,, uz jsem si na to tak nejak zvyknul ... Kazdopadne nejakou novejsi octuli budu porizovat ,tentokrate v combajnu :) .. Ted mi zatim postaci tato a navic mam pickupa a cívu takze , neni kam spechat :) ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 pěkná pěkná tak ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 O kolik máš sníženo?? na téé zimní fotce vypada dost placatě.. Ty máš pod plechama podložky??? Vypada pěkně - černou střechu schvaluji.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 O kolik máš sníženo?? na téé zimní fotce vypada dost placatě.. Ty máš pod plechama podložky??? Vypada pěkně - černou střechu schvaluji.. :P ted mam zase origo podvozek pac ten snizeny delal v zime dosti neplechu . Bylo tam - 5 cm zadek i predek . Podlozky nemam Cerna strecha buzde uz jen kvuli nepatrne kosmeticke vade alespon toho vyuziju .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Zdar panacku!Taky Te tu privitam.. A Octavena pekneeee,mi tu chybela.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Ahoj Marty Díky už bylo načase i sem zaparkovat .) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Říjen 16, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 Mel jsem namysli tvoji octavenu ano :( ... Procpak by ti meli zablokovat ucet panecku :D :) ... urcite nahod,alespon mensi popisek :),kazdy je vitan .Na tech mych fotkach to neni videt,ale taky uz ma stříbřena neco zasebou . Přecijen uz to neni novka a 12 let je dosti ,takze chapu problem s kosmetickymi vadami ,ty jsou a hold budou :),ale jinac spokojenost je .Akorat co me stve , ´´achylova´´ pata auta a to lambda . Za 4 roky co mam auto se menilo uz tusim 4x? nebo 3x ted nechci lhat ,ale i tak .Taky jsem mel vplanu poridit RS, uz jsem mel dokonce vyhlidnuto ,ale jsem jednoduse smolar ,který kdyz ma $ musi je vrazit tam kde momentalne nechce ,ale musi:) ,,, uz jsem si na to tak nejak zvyknul ... Kazdopadne nejakou novejsi octuli budu porizovat ,tentokrate v combajnu :) .. Ted mi zatim postaci tato a navic mam pickupa a cívu takze , neni kam spechat :) ... no možno ju sem teda hodím :) ! Ale akby mi ten účet zablokovali tak budem musieť vymyslieť nový nick - asi sa zas nechám inšpirovať F1 ;) ! No mne lamda zatiaľ neodišla, myslím že tie r.v 2000 už boli o niečo viac vychytanejšie. No samozrejme môj sen je tiež RS to je jasné ale asi si dám ešte pred ňou nejakú medzizastávku- chcel by som benzín, len čo si vybrať medzi AEE a RS resp 1.8T? 2.0 - to mi moc neodporúčali, no a potom tam je prakticky len 1.6 75kW. Minule som skúšal takú 1.6 rv 2001 a celkom sa mi páčila, tak možno . Rozhodne O1 neplánujem tak skoro opustiť aj keď som s ňou už 9 rokov, keďže pre AEE zaberalo garáž SDI :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 Kazde auto je zde vitano .) tak ja bych si urcite vybrat 1.8T a pak RS .Nic jinyho.Kdysi jsem jezdil s 1.8 92kw a to bylo taky pekny pojezdenicko ,ale kdyz uz muze mit clovek turbinu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Říjen 17, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 No veď áno. Keby som našiel nejakú fakt dobre udržiavanú turbínu tiež by som do nej šiel, len tu u nás sa také nehľadajú zrovna ľahko no a potom keď sa to pokazí potom bude problém. V tomto som s AEE spokojný - jediné čo som musel zatiaľ riešiť bol termostat inak ide bez zaváhania ;) ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 No veď áno. Keby som našiel nejakú fakt dobre udržiavanú turbínu tiež by som do nej šiel, len tu u nás sa také nehľadajú zrovna ľahko no a potom keď sa to pokazí potom bude problém. V tomto som s AEE spokojný - jediné čo som musel zatiaľ riešiť bol termostat inak ide bez zaváhania :lool: ! S poruchama uz se musi pocitat u vetsina starsich i novych aut,Todle uz je jen jako casovana bomba . Ja jen doufam,ze ta nova lambda neco vydrzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 tady něco z dneška .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 Moc pekné foto ! No tak s tými poruchami treba počítať no, to máš recht . Tiež čakám kedy sa to na mňa začne všetko sypať :lool:, ale zatiaľ sa naozaj nemôžem sťažovať ! Čo sa ti dialo s atom vtedy, keď bola tá lambda zblbnutá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 Moc pekné foto ! No tak s tými poruchami treba počítať no, to máš recht . Tiež čakám kedy sa to na mňa začne všetko sypať :lool:, ale zatiaľ sa naozaj nemôžem sťažovať ! Čo sa ti dialo s atom vtedy, keď bola tá lambda zblbnutá? Tak hlavne to poznas na spotrebe , která rapidně stoupa vzhuru : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 Jero pekne foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 aha, tak ked to príde budem vedieť:-)! Čo stojí vlastne taká lambda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 Jero pekne foto Děkuju) Ještě pořádný auto k fotkám a bude vymalováno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 aha, tak ked to príde budem vedieť:-)! Čo stojí vlastne taká lambda? Zaleží .... od 900 - 2000 ja jsem vetsinou menil za cirka kolem 1500 kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 No to sa ešte dá. Ľudia ma strašili s inými pálkami . Akú máš teraz spotrebu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 Zacalo se topit coz ma take sve procento na spotrebe no a ke dnešnímu dni tam je 10,3L/100km ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 No to je dosť :) , ja mám radšej prepnuté na teplomer, a keď ten ma v posledných dňoch tiež moc nepotešil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 No to je dosť :) , ja mám radšej prepnuté na teplomer, a keď ten ma v posledných dňoch tiež moc nepotešil :) nejmensi spotrebu co jsem mel bylo 7,3 :) ...zalezi jak se na to slpae a kde se jezdi ...,blbnout s tim jde taky,takze spokojeny jsem .Ty mas kolik ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Nějaké podzimní z lonska .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 No tak spotrebu som už dlhšie nesledoval ale tento výkend som si na to posvietil: v sobotu som nabehal prevažne v meste 50km pri priemernej spotrebe 11,2l a bol som v aute sám :lool: ! No dnes to mal otec a tak som si to porovnal - on mal to isté za 8,4l a to sa viezli piati ;) ;)! Otec inak na svojom SDI jazdí tak za 5 litrov ja väčšinov za 9 ;)! Je to proste závislé na štýle jazdy - otec je napr zvyknutý chodiť na nízkych otáčkach a potom ani benzín moc netočí a to sa o mne povedať nedá :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 No tak spotrebu som už dlhšie nesledoval ale tento výkend som si na to posvietil: v sobotu som nabehal prevažne v meste 50km pri priemernej spotrebe 11,2l a bol som v aute sám :D ! No dnes to mal otec a tak som si to porovnal - on mal to isté za 8,4l a to sa viezli piati :lool: :) :D! Otec inak na svojom SDI jazdí tak za 5 litrov ja väčšinov za 9 :D! Je to proste závislé na štýle jazdy - otec je napr zvyknutý chodiť na nízkych otáčkach a potom ani benzín moc netočí a to sa o mne povedať nedá :( Tak jasny,kazdy je zvykly na jinaci pojezdenicko ,kazdy dopreje autu neco jinyho . Ja ted octu necham tatovi ,takze spotreba bude nizsi a nizsi . Poridil jsem si neco jinyho tak uvidim kolik si papne to .... :D Ale verim v to,ze jednou taky budem jezdit pod 8 nebo pod 5L : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Krasne foto! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.