marekczek Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 3.6 FSI L@K vrrrr :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Dnes me na R10 par kousku predjizdelo, u toho sedanu musim rict, ze ty zadni lampy vypadaj strasne veliky. Vinovej superb FL mel ty napisy skoda a superb nahore nad svetly, hned za nim zelinkavej superb mel napisy dole a dole to vypadalo o dost lepe ! Co se toho LED sviceni v prednich svetlometech tyka, to se mi teda nelibi, ale treba si zvyknu a zmenim nazor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Dufam, ze tieto disky budu aj realne v predaji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Dnes me na R10 par kousku predjizdelo, u toho sedanu musim rict, ze ty zadni lampy vypadaj strasne veliky. Vinovej superb FL mel ty napisy skoda a superb nahore nad svetly, hned za nim zelinkavej superb mel napisy dole a dole to vypadalo o dost lepe ! Co se toho LED sviceni v prednich svetlometech tyka, to se mi teda nelibi, ale treba si zvyknu a zmenim nazor. +1, potkal jsem včera jeden ve stříbrný a nic moc ten zadek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 Tento tyden maji byt ceny na FL SuperBa a zatim nikde nic. Kdy bude v konfiguratoru ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Dalsi fotka. Myslim, ze tohle je nejpovedenejsi facelift z posledni doby. Zda se mi to nebo ma SuperB dalsi cidla v prahu pro automatickeho parkovaciho asistenta aby nenajel napriklad na obrubnik ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 To jsou klasický značky pro hever ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Vypada z dalky trochu jako a8 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 kuly:Odkud máš tu fotku toho Superba L&K u toho přechodu pro chodce ? Na novinářském portále není.Zatím v konfigu upravili Rapida na MY2014,další modely asi v pondělí.To jsou novinářské jízdy s OIIIC v Mnichově. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Fotka je z facebooku Skody https://www.facebook.com/skoda?fref=ts Na novinarskem portale jsem ji taky hledal a zatim tam nic noveho neni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 tak prej 2.0 TSI 199kw bude a 3.6 se zruší :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 Ale až u SIII. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Sedan začíná na 539 900 Kč,Combi od 569 900 Kč Výbavy: Active: Již v základní verzi ‚Active‘ přesvědčí ŠKODA Superb bohatou sériovou bezpečnostní a komfortní výbavou. Do této nabídky patří elektronická kontrola stability ESC včetně ABS, brzdového asistentu, regulace prokluzu a sedmi airbagů. Ve výbavě jsou dále: halogenové světlomety s funkcí denního svícení, elektricky nastavitelná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, dvou-zónová klimatizace, tempomat, nový čtyřramenný volant a nové potahy sedaček a dekorační lišty. Základní cena verze Superb ‚Active’ činí 539.900 Kč. Ambition: Verze ‚Ambition’ nabízí další prvky výbavy. Dodatečně k výbavě ‚Active‘ získává zákazník bixenonové světlomety s LED-světly pro denní svícení a inovativní systém světlometů ‚Adaptive Frontlight System‘. Bezpečnost zvyšují mlhová světla s funkcí Corner. Sedadlo řidiče je elektricky nastavitelné. O správné ozvučení vozu se postará radiosystém ‚Bolero’ s integrovaným CD-měničem. Součástí sériové výbavy je rovněž praktická schránka na deštník v levých zadních dveřích. Cena modelu Superb ‚Ambition’ začíná na částce 624.900 Kč. Elegance: Výbavová linie ‚Elegance’ nabízí za cenu od 689.900 Kč ještě více komfortu. Kromě prvků výbavy Ambition nabízí Superb Elegance mimo jiné asistent pro rozjezd do stoupání, kontrolu tlaku v pneumatikách, tempomat a parkovací asistent ‚Automatic Parking Assistant‘. Sedadlo řidiče a spolujezdce je možno nastavit elektricky. Vůz má také systém bezklíčového startování a odemykání ‚KESSY’ a speciální soundsystém s deseti reproduktory a digitálním ekvalizérem. Bez příplatku jsou k dostání také všechny odstíny metalického vrchního laku. Pakety Plus: Výše uvedené výbavové stupně, lze navíc rozšířit o prvky mimořádné výbavy ze zákaznicky oblíbených akčních ‚paketů Plus‘. Jejich složení s ohledem na vybraný výbavový stupeň: ‚Active Plus‘, ‚Ambition Plus‘ a ‚Elegance Plus‘ zahrnuje například: bi-xenonové adaptivní světlomety s funkcí denního svícení na bázi LED diod, dešťový senzor, přední mlhové světlomety s Corner funkcí, vyhřívání předních a zadních sedadel, vyhřívané čelní sklo, elektricky ovládané dveře zavazadlového prostoru a další. Zákaznická cena akčních ‚paketů Plus‘ činí 15 000 Kč pro výbavové stupně Active a Ambition, resp. 18 000 Kč pro stupeň Elegance. L&K: Špičkovou verzí je model ŠKODA Superb L&K. Označení L&K odkazuje na zakladatele české automobilky, Václava Laurina a Václava Klementa. Základní motorizací modelu L&K je vznětový agregát 2,0 TDI o výkonu 103 kW. Ceny začínají na částce 839.900 Kč. Nad rámec jiných výbavových verzí zahrnuje paket L&K mimo jiné exkluzivní kožený interiér Executive, ostřikovače světlometů s vyhřívanými tryskami, elektricky nastavitelná přední sedačky, 18-ti palcová kola z lehké slitiny, tónovaná zadní boční skla a zadní sklo (SunSet), radiosystém Bolero včetně soundsystému a měniče šesti CD, kontrolu odstupu při parkování Park Distance Control (PDC) vpředu i vzadu a síťový program. Nově v nabídce je hnědo-béžová barevná kombinace palubní desky. Dekorační prvky jsou v provedení optiky klavírového laku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 odkaz na kompletní ceník by nebyl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Ještě není.Kdyby jo,dal bych ho sem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Ceny vypadají dobře,ale když budeš chtít silný motor a dobrou výbavu,tak se pod milión na 100% nedostaneš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 tak to asi záleží na tom, co si kdo představí pod pojmem silný motor a dobrá výbava. 3.6 FSI v eleganci se pod milion myslím sehnat dá, otázka zní, zda je to pro tebe dost silné a zda je to dost dobrá výbava ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Mě by stačil 2.0 TDI 125kW 4x4 v Ambition + el.sedačky, přední park senzory, Bolero a nezávislé topení :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Výbavu bych viděl následující: 2.0 Tdi 125kw DSG Elegance,kůže alcantara,navi,sound systém,18" kola,bixena.Když sem ho konfiguroval ted,tak vychází asi 1030000,-.Tak pochybuju,že by zlevnovali. A to nepočítám webasto a 4x4 Hodně se připlácí za motor a DSG. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 (upraveno) Osobně mi přijde jaká si neúměra při skoku z TDI 103 kW na 125 kW. Těch 60 000 Kč mi přijde opravdu hodně za 22 kW navíc. To stejné je i u DSG (74 000 Kč) a velký skok v ceně je i mezi výbavovým stupněm Active a Ambition (99 000 Kč). Velmi dobře vycházel do nedávna výbava Active Drive s paketem Drive plus zdarma ;) Upraveno Květen 3, 2013 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Výbavu bych viděl následující: 2.0 Tdi 125kw DSG Elegance,kůže alcantara,navi,sound systém,18" kola,bixena.Když sem ho konfiguroval ted,tak vychází asi 1030000,-.Tak pochybuju,že by zlevnovali. A to nepočítám webasto a 4x4 Hodně se připlácí za motor a DSG. 3.6FSI má DSG i 4x4. Bixenony jsou standardem od Ambition pokud se nepletu. 2.0 TDI 125kW 4x4 DSG v eleganci s interiérem Emory (kůže a alcantara), navigací (amundsen+), soundsystémem, 18" koly, bixenony a nezávislým topením bude velice pravděpodobně pod milion i bez slevy. Nicméně MOŽNÁ si to jenom cucám z prstu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Tak v to muzes doufat,ale já si myslím,že pod milión ani omylem.To tak možná Octavia. Uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Taky si myslim, ze cenovy skok mezi 103 a 125kw je docela vysoky. To uz bych si to radeji nechal nacipovat a vzal 103kw :D a casem bych mohl i jine upravy udelat za ten cenovy rozdil a porad bych usetril 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 2.0 TDI 125kW 4x4 DSG Elegance 929 900 Kč Emory 50 900 Kč Amudsen+ 8 100 Kč Nezávislé topení 23 800 Kč Celkem: 1 072 700 Kč Metalíza bez příplatku,18 kola a Sound systém standartně. Je to ceníková cena,takže po slevě pod 1M by to šlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 No jasne,když budeš počítat nějaký slevy,tak asi možná jo.Jinak sem měl pravdu já. Já se bavil o tabulkový ceně,a z toho vycházím.Nemuzu počítat z nějakou slevou. A když sem psal navi,tak sem myslel Columbus.Než tu hrůzu Amundsen,tak raději Bolero. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 2.0 TDI 125kW 4x4 DSG Elegance 929 900 Kč Emory 50 900 Kč Amudsen+ 8 100 Kč Nezávislé topení 23 800 Kč Celkem: 1 072 700 Kč Metalíza bez příplatku,18 kola a Sound systém standartně. Je to ceníková cena,takže po slevě pod 1M by to šlo. já tedy nevím, možná neumím číst, ale co máme v paketu Elegance plus za 18000 Kč? No interiér Emory. A 930 hruštiček + 18 hruštiček + 8 hruštiček + 24 hruštiček mi tak nějak vychází na 980, ale MOŽNÁ si to cucám z prstu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 já tedy nevím, možná neumím číst, ale co máme v paketu Elegance plus za 18000 Kč? No interiér Emory. A 930 hruštiček + 18 hruštiček + 8 hruštiček + 24 hruštiček mi tak nějak vychází na 980, ale MOŽNÁ si to cucám z prstu ;) No to teda nevím kde si se dočetl,že paket Elegance plus obsahuje interier v kůži (Emory)?? Pakety Plus: Výše uvedené výbavové stupně, lze navíc rozšířit o prvky mimořádné výbavy ze zákaznicky oblíbených akčních ‚paketů Plus‘. Jejich složení s ohledem na vybraný výbavový stupeň: ‚Active Plus‘, ‚Ambition Plus‘ a ‚Elegance Plus‘ zahrnuje například: bi-xenonové adaptivní světlomety s funkcí denního svícení na bázi LED diod, dešťový senzor, přední mlhové světlomety s Corner funkcí, vyhřívání předních a zadních sedadel, vyhřívané čelní sklo, elektricky ovládané dveře zavazadlového prostoru a další. Zákaznická cena akčních ‚paketů Plus‘ činí 15 000 Kč pro výbavové stupně Active a Ambition, resp. 18 000 Kč pro stupeň Elegance. Počkejme si až bude fungovat konfigurátor na SII FL,tam se to dozvíme. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 souhlasím, počkejme si. Doufám, že budeš mile překvapen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Ceník FL: superb-facelift-cenik.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 No jo,je to přes milion.Tušil sem to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.