Jump to content

Superb II facelift

chjetjov

Recommended Posts

OIII jeste ani neni predstavena a uz dneska kolem 14:45 jsem videl na dalnici do Bolky superba FL. Bohuzel se mi ho nepodarilo vyfotit, doprovodnej superb mi hned stinil a hrozil rukou kdyz videl fotak :D kazdopadne predni svetla jsou vic hranaty, zub na ostrikovace zustava, zadni svetla kompletne z trubic jako OIII blinkry diodovy ;) zadni naraznik co jsem si vsiml zustava. Predni chrom ramecek masky vic hranatej. Auto bylo cerny a samozrejme maskovany, ale myslim ze bude videt cim dal vic ;)

Mam ku tomu nejake info od predajcu, ktory ho uz videl. Novy Superb by mal prist koncom leta. Design bude hranaty na sposob Rapidu a novej Octavie. Yeti FL sa tiez pripravuje, bude tiez vychadza z rovnakej designovej hranatej struktury.

160R bude mat urcite viac info :lool:

• 3 weeks later...

pentadius: trochu to mate, ale ve skutečnosti jsem Karel :D To, že v SIII již nebude šestiválec, to tak nejspíše bude, ale 2,0 162kW v současné době není plánován jako vrcholná motorizace ;) tím chci říct, že bude ještě něco nad tím, ale víc neprozradím

Edited by GeorgeWWW

Jirko, tzn. FL zůstavá 3,6 a SIII už jen s 2.0 TSI 162 kW :( Ale škoda, podle mě se těch Supu ve 3,6 prodávalo na můj vkus až moc. Jen v Brně vím asi o 20 kouscích (ne nepletu si to s 2.0 TSI).

no Marku, on SII s 3,6 motorem používá státní správa, a těch je tuze dost a nemyslím jen ministerstva, ale i podniky řízené státem, řsd, čd, nkú, soudy, kraje atd... a pár vyšších státních institucí tam v tom Brně přeci máte