Jump to content

Superb II facelift

chjetjov

Recommended Posts

Na to,že je to len face, hodnotím zmenu ako vydarenú, podaril sa zadok sedana,ktorý v predfl nijak nevyzeral a teraz je to už akceptovateľnejšie a aj ten passatovský predný nárazník je dobrý.Každopádne omladenie to už chcelo a myslím si že naživo to bude ešte lepšie, samozrejme hlavne to combičko

BTW:superb má prístrojovku veľmi peknú a je super, že ju nezmenili.Volant z predfl sa mi páči oveľa viac ako tento, ale ten sa dá ľahko vymeniť,pokiaľ nebude inej farby.

http://www.novinky.c...-omlazenim.html

post-313-0-38407900-1364989753_thumb.jpg

post-313-0-65273500-1364989763_thumb.jpg

za mě perfektní :palec:

dodalo supovi štávu, sedanu přepracovanej zadek sluší moc !

Tak tak - zadek 100x lepší, s hodnocením předku si počkám, až ho uvidím naživo.

Značka v nárazníku byla praktičtější.

Ale jinak to ujde.

Rozhodně mínus za Start-stop v základu, doufám, že půjde natrvalo odkódovat.

LED světla taky žádná sláva.

1) Proč byla značka v nárazníku praktičtější?

2) Proč chceš tak moc deaktivovat Start-Stop?

Sedan supr, hlavne zezadu, to bylo potreba! Az na ten posranej prolis, auto prevazne kulaty a voni to musi nacpat i na Supa... :(

Kombik se mi snad i predFL libil vic, uvidime, co ukaze realita, fotky kecaj, myslim, ze to v realu bude lepsi :)

Cekal jsem ale zmeny (i kdyz je to jen FL) vyraznejsi, jsem sam?

Tak tak - zadek 100x lepší, s hodnocením předku si počkám, až ho uvidím naživo.

1) Proč byla značka v nárazníku praktičtější?

2) Proč chceš tak moc deaktivovat Start-Stop?

1) Protože nedrnčí a netříská při zavření víka kufru.

2) Principiálně se mi tento systém nelíbí, chci si sám rozhodovat, kdy vypnu nebo nevypnu motor. Přínos v podobě ušetřené deci max dvou je naprosto minimální, to více udělá menší šířka kol.

A už vůbec se mi nelíbí, že je mi toto kurvítko nuceno automobilkou a ještě snad za příplatek. :blink:

Vím, že dnes se nepočítá s tím, že by auta sloužila tak dlouhou, jako auta z dob před 10 lety. Protože jinak by se tyto kraviny nevymýšleli, pro moji fabku, by, při jejím věku, byla tato "eko vychytávka" zničující, startér by šel za chvíli do kytek společně s baterkou, respektive ten systém by minimálně vůbec nefungoval, protože hodnoty z čidel by mu to nedovolily.

Facelift se mi líbí, snad jen na přední světla se budu muset zvyknout, uvidíme v reálu. Vadí mi ale, že zůstala stará rádia, myslel jsem, že facelift SII minimálně dotáhne ve všech směrech OIII. Pokud je systém stop-start opravdu natolik propracovaný, že nebude v budoucnu žádat vyšší náklady na údržbu/opravu než jsou za palivo, tak není důvod o něm pochybovat. Je to jen trochu o zvyku (také mi to přišlo zvláštní, když jsem s tímto systémem poprvé přijel z vedlejší k rušné hlavní a čekal jsem s vypnutým motorem až budu moci vystartovat :D )a když jdu např. v ranní špičce v centru velkého města, tak bych opravdu docenil, kdyby vedle stojící kolona čmoudících aut při stání motory vypnula.

1) Protože nedrnčí a netříská při zavření víka kufru.

2) Principiálně se mi tento systém nelíbí, chci si sám rozhodovat, kdy vypnu nebo nevypnu motor. Přínos v podobě ušetřené deci max dvou je naprosto minimální, to více udělá menší šířka kol.

A už vůbec se mi nelíbí, že je mi toto kurvítko nuceno automobilkou a ještě snad za příplatek. :blink:

Vím, že dnes se nepočítá s tím, že by auta sloužila tak dlouhou, jako auta z dob před 10 lety. Protože jinak by se tyto kraviny nevymýšleli, pro moji fabku, by, při jejím věku, byla tato "eko vychytávka" zničující, startér by šel za chvíli do kytek společně s baterkou, respektive ten systém by minimálně vůbec nefungoval, protože hodnoty z čidel by mu to nedovolily.

Jen jsem se ptal.

Ad 1) Přilep si značku a není co řešit. Designově je to podle mne podstatně hezčí řešení, celkově se zadek sedanu výrazně zlepšil a myslím, že nadále nebude nejvíce kritizovanou částí vozu.

Ad 2) Jestli je to kurvítko je jen otázka pohledu na věc a trošku mi to přijde jako bránění se novým věcem. Škodovce to pár let trvalo, takže mezitím to jiné značky vyzkoušely a dotáhly do stavu, kdy je to plně použitelný systém.

Facelift se mi líbí, snad jen na přední světla se budu muset zvyknout, uvidíme v reálu. Vadí mi ale, že zůstala stará rádia, myslel jsem, že facelift SII minimálně dotáhne ve všech směrech OIII.

taky se jedná o pouhý facelift. Protože teprve nový model bude přepracovaný. Vyjede na nové podvozkové platformě MQB a nabídne zase další vymoženosti, které je možné využít z elektrické platformy MIB. Tzn. měl by dostat novou techniku i nejnovější systémy. Nejdříve ale dorazí (snad) nový Passat a teprve po něm nová ŠKODA Superb.

Jen jsem se ptal.

Ad 1) Přilep si značku a není co řešit. Designově je to podle mne podstatně hezčí řešení, celkově se zadek sedanu výrazně zlepšil a myslím, že nadále nebude nejvíce kritizovanou částí vozu.

Ad 2) Jestli je to kurvítko je jen otázka pohledu na věc a trošku mi to přijde jako bránění se novým věcem. Škodovce to pár let trvalo, takže mezitím to jiné značky vyzkoušely a dotáhly do stavu, kdy je to plně použitelný systém.

To s tou značkou jsem čekal, takže opět typické dodo, to není můj styl. Neřešil jsem otázku designu, kdy osobně se mi zadek SII nikdy nelíbil, ale praktičnosti.

Nicméně nemám potřebu tady obhajovat svůj postoj, prostě nejedu hlavní proud a nejásám nad každou blbostí, jen proto, že to zrovna frčí.

teda nic moc facelift-Zadek u sedana ano,ale jinak nic extra

Jak píšou- Dva trojúhelníkové segmenty na zádi jsou dalším nezaměnitelným znakem nového designu značky ŠKODA.Když jsem jel nedávno za OIII,vypadalo to na první podled jak by do toho někdo naboural.Věřím,že kdyby faceliftem byl model před ním,bylo více pozdvižení.

taky se jedná o pouhý facelift. Protože teprve nový model bude přepracovaný. Vyjede na nové podvozkové platformě MQB a nabídne zase další vymoženosti, které je možné využít z elektrické platformy MIB. Tzn. měl by dostat novou techniku i nejnovější systémy. Nejdříve ale dorazí (snad) nový Passat a teprve po něm nová ŠKODA Superb.

To je pravda, ale z pohledu zákazníka by mi osobně SII FL nabídl jen více prostoru (někomu tady třeba ještě lepší plasty apod.) oproti OIII, která na tom ovšem taky není vůbec špatně, takže já bych určitě volil raději OIII + více příplatkové výbavy.

To s tou značkou jsem čekal, takže opět typické dodo, to není můj styl. Neřešil jsem otázku designu, kdy osobně se mi zadek SII nikdy nelíbil, ale praktičnosti.

Nicméně nemám potřebu tady obhajovat svůj postoj, prostě nejedu hlavní proud a nejásám nad každou blbostí, jen proto, že to zrovna frčí.

To jsem ani nechtěl a neřekl, jen mne zajímal Tvůj názor a to, jestli to není jen Romanovské jedna paní říkala, že run flaty jsou na houby, tak je dám radši pryč.

Viki, Superb pre mňa ako zákazníka ponúka prednosti , hlavne výborné odhlučnenie a taktiež výborné filtrovanie nerovností,neporovnateľne lepšie ako OIII a samozrejme ten rozdiel interiéru, pre mńa je brutálny,takže luxusný interier,teda hlavne ta čierna s maslovou, To sú natoľko silné tromfy, že pri nich napr. as. jazd. pr. a pod. takmer nehrajú žiadnu rolu.ale samozrejme každý máme iné priority :).Superb mi viac pripomína audinu a OIII skôr Fabiu, preto pi kúpe by som tieto dve autá ani neporovnával. ;)

Niki: a já (psal jsem "osobně") bych měl větší užitek z buď silnějšího motoru nebo obsáhlejší výbavy, z opět mého subjektivního pohledu vyváženějšího designu (zejména u liftbacku), nového infotainmentu. Naopak bych nevyužil ještě větší prostornost SII a s OIII jsem hodinu jezdil a neměl jsem problém ani s plastama ani s odhlučněním ani s jednodušší zadní nápravou (prosím dále nerozvádět, myslím, že v tématu k OIII se toho už napsalo dost). Chápu, že to může mít někdo poskládané jinak.