Hybli Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Zdravíčko vespolek, dnes se mi stala nemilá věc, sednu do auta (OI) bylo cca -5 stupňů zavřu dveře, ale vzpoměl jsem si že musím pro něco do kufru, chci otevřít ale v páče ve dveřích rupne a něco uvnitř pod tapecírungem spadne dólu do dveří. Dveře nejdou otevřít ani ze vnitř ani z venku, ale zámek normálně zamyká. Proto se Vás chci zeptat kolegové, co přesněji by to mohlo být a jak se k tomu dostanu? Budu muset sundat celý tapecírung? Děkuji za odpověď ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Prasklo lanko ke klice. Mě zůstaly dveře lehce nedocvaknutý,stačilo je v místě kliky dotlačit a pak šly otevřít zvenčí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubo Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 Zdravim, tak napišem svoj problem sem. Už dlhšie mi zamok na šoferovych dverach chodil ztuha, občasné prestrieknutie WD-čkom pomohlo na čas. Dneska som odomkol kľučom ale zamknuť sa mi už nedarilo, nešiel pretočiť kľuč do tej polohy. Prišiel ku mne otec, trošku tým polomcoval a už sa kľuč toči dokola,bez toho žeby odomykal alebo zamykal. Môžte mi povedať čo sa tam stalo a ake su riešenia? Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 odišla ti vložka zámku,resp.niektorá súčiastka v nej..vybrať von a zistiť čo odišlo..existujú na to opravárenské sady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubo Odesláno Prosinec 29, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2012 Ďakujem, skúsim poriešiť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MistrBoss Odesláno Prosinec 29, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2012 Stala se mi podobná věc. Jako vždy přijdu, odkóduju auto, sednu, zavřu dveře a zjistím, že musím škrabat i zevnitř - potřebuju do kufru pro škrabku. Vezmu za kličku a nejde přitáhnout do polohy aby otevřela dveře... Zkoušel jsem to s citem silou, ale mám strach víc zabrat... Z venku jdou dveře normálně otevřít. Bylo cca -6°C a auto totálně zamrzlý. Už je to druhý den a nic. Zkoušel jsem to i přes den, kdy bylo kolem nuly - stejný problém. Můžete někdo poradit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Možná taky rozstřepený lanko který neproleze bovdenem.Sundej tapec a zkontroluj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jen31 Odesláno Říjen 16, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2014 Zdravím . Chci se zeptat na podobný problém. Vystoupím z auta a dveře nejdou zavřít. Po několika pokusech se zavřeli a nešli otevřít a tak jsem víc zatáhl za vnitřní kliku a lanko prasklo . Na odpípnutí čudlík vyskočí ale dveře nejdou otevřít ani zvenku ani zevnitř . Co s tím kolegové ? Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Říjen 16, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2014 Vydolovat ven zámek a podívat se proč zůstává viset. návod třeba zde http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/demontaz-tapecu-prednich-dveri O víkendu sem měnil mikrospínač a ten návod je paráda - díky autorovi za něj! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.