Přejít na obsah

nejdou otevírat dveře u řidiče

Hybli

Doporučené příspěvky

Zdravíčko vespolek,

dnes se mi stala nemilá věc, sednu do auta (OI) bylo cca -5 stupňů zavřu dveře, ale vzpoměl jsem si že musím pro něco do kufru, chci otevřít ale v páče ve dveřích rupne a něco uvnitř pod tapecírungem spadne dólu do dveří. Dveře nejdou otevřít ani ze vnitř ani z venku, ale zámek normálně zamyká. Proto se Vás chci zeptat kolegové, co přesněji by to mohlo být a jak se k tomu dostanu? Budu muset sundat celý tapecírung?

Děkuji za odpověď ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zdravim, tak napišem svoj problem sem.

Už dlhšie mi zamok na šoferovych dverach chodil ztuha, občasné prestrieknutie WD-čkom pomohlo na čas. Dneska som odomkol kľučom ale zamknuť sa mi už nedarilo, nešiel pretočiť kľuč do tej polohy. Prišiel ku mne otec, trošku tým polomcoval a už sa kľuč toči dokola,bez toho žeby odomykal alebo zamykal. Môžte mi povedať čo sa tam stalo a ake su riešenia? Ďakujem

Odkaz ke komentáři

Stala se mi podobná věc. Jako vždy přijdu, odkóduju auto, sednu, zavřu dveře a zjistím, že musím škrabat i zevnitř - potřebuju do kufru pro škrabku. Vezmu za kličku a nejde přitáhnout do polohy aby otevřela dveře... Zkoušel jsem to s citem silou, ale mám strach víc zabrat... Z venku jdou dveře normálně otevřít. Bylo cca -6°C a auto totálně zamrzlý. Už je to druhý den a nic. Zkoušel jsem to i přes den, kdy bylo kolem nuly - stejný problém.

Můžete někdo poradit?

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zdravím . Chci se zeptat na podobný problém. Vystoupím z auta a dveře nejdou zavřít. Po několika pokusech se zavřeli a nešli otevřít a tak jsem víc zatáhl za vnitřní kliku a lanko prasklo . Na odpípnutí čudlík vyskočí ale dveře nejdou otevřít ani zvenku ani zevnitř . Co s tím kolegové ? Díky za rady.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...