Přejít na obsah

Peťulky Cecílie :)

Guest Petullee

Doporučené příspěvky

Zdravím :)

Tak jsem se v sobotu 8/12/2012 stala ,díky Spookymu, majitelkou této modré nádhery :)

I když to bylo trochu pod nátlakem :D

Něco z osobních údajů:

Narozena: 2000

1.6 74KW GLX i

Na budíku 183 000 Km

Do výbavy mi dali:

2 airbagy

4 okýnka v elektrice

zrcátka v elektrice

centrál

ABS

palubní počítač

mlhovky

atd...

a 17" škaredý botičky :D

Žádný velký úpravy v plánu nejsou. Nebude z toho žádnej "šádecirkus" :)

Ale sem tam něco povylepšíme, povyměníme a poopravíme :)

post-21442-0-60782000-1355342111_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jen bych poupravil že 2000 je provoz,ale to je detail...

Jinak papučky asi půjdou na octloukanka vymenou, protože majitelce se nelíběj a upravy budou nejspis ciry lampy dopredu faceovy dozadu a pak asi něco málo v interieru...

Jinak auto jede pěkně, nikde nic netluče, nikam to netahne, malonko horší je spojka, bere až dost nahoře ale zatím drží, ložisko nehučí...

Každopádně kdyby se někomu doma válela šedá loketka tak bereme... Asi taková první úprava :D

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

konny: jj... s tím tak nějak počítám, (nebo spíš doufám) že nějakou dobu ještě vydrží... Jinak co mám pozjištěno tak realita je cca 250k...

Mišáku a předface taky zustane ;-)

Jupííí další kdo má rozum a nepřekopává ten krásňoučkej :) předface ksichtík B) . Je nás tady už málo :o ještě pár srazů a budou se dávat pohárky v kategorii předfaceveterán :lol::lol::lol:

Odkaz ke komentáři

Tak děkuji za přivítání :)

Snad nějakej pátek vydrží :) Aspoň tolik co její předchůdkyně - skoro 5 let :)

Jinak to bude spíš Spookyho vlákno než moje :D (jak to tak vypadá :))

Jen bych poupravil že 2000 je provoz,ale to je detail...

Jinak papučky asi půjdou na octloukanka vymenou, protože majitelce se nelíběj a upravy budou nejspis ciry lampy dopredu faceovy dozadu a pak asi něco málo v interieru...

Jinak auto jede pěkně, nikde nic netluče, nikam to netahne, malonko horší je spojka, bere až dost nahoře ale zatím drží, ložisko nehučí...

Každopádně kdyby se někomu doma válela šedá loketka tak bereme... Asi taková první úprava :D

Tak pardóóóóóón, vyrobena 12/1999 ... fakt rozdíl, těch pár dní :-P :) :D

Odkaz ke komentáři

VRoman: Jake upravy mas na mysli?Jinak se vybiralo spis dle stavu nez dle barvy.Petulka by taky daleko radeji jinou barvu...

Tak ja kdyz uz neco vybiram tak poradne :P :lol:. Ale tak kdyz rikas ze to staci tak to staci, vec nazoru :palec: . A upravy to je uz na majitelce, kdyz uz nechat stary face tak bych sel do cirych svetel, zadny face i s naraznikem face, bocny blinkry kourovy, jiny kola kdyz se nelibi atd. :)

Odkaz ke komentáři

VRoman: Sak ja se snazil vybirat poradne. Bohuzel kdyz jsi limitovan penezy a vybyras jety auto tak je to vzdy o nějakem kompromisu. Mi proste jako dulezity postavily stav auta pred barvou kastle a ona kdyz se umeje tak je taky pekna...

Jinak neprijde ti trochu kravina nechat predek predface a dozadu dat Face naraznik? O kolech jsme psal ze budou jiny a kdyby jsi se naucil taky cist tak by jsi se docetl ze lampy ciry dopredu a Face dozadu jsou tak nějak v plánu. Sory o blinkrech jsme nepsal... Jen kdyz jsme na to dneska tak koukal a zkoumal tak mozna trosilinku poladime tyhle zadni lampy a za Face měnit možna ani nebudeme... Uvidime co budoucnost donese...

Odkaz ke komentáři

VRoman: Sak ja se snazil vybirat poradne. Bohuzel kdyz jsi limitovan penezy a vybyras jety auto tak je to vzdy o nějakem kompromisu. Mi proste jako dulezity postavily stav auta pred barvou kastle a ona kdyz se umeje tak je taky pekna...

Jinak neprijde ti trochu kravina nechat predek predface a dozadu dat Face naraznik? O kolech jsme psal ze budou jiny a kdyby jsi se naucil taky cist tak by jsi se docetl ze lampy ciry dopredu a Face dozadu jsou tak nějak v plánu. Sory o blinkrech jsme nepsal... Jen kdyz jsme na to dneska tak koukal a zkoumal tak mozna trosilinku poladime tyhle zadni lampy a za Face měnit možna ani nebudeme... Uvidime co budoucnost donese...

Sak hovorim, vec nazoru. A nepride mi to jako kravina protoze sem to uz tak videl a je to lepsi nez stary zadek. A priste se divej naco ti odpovidam resp. co se ptas a nerikej ze neumim cist, jen sem ti odpovedel na tvoji otazku...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
  • o 2 roky později...

Taaak,vzhledem k tomu ze Cecil papa akorat benzin a měnil se mu olej,tak v týdnu proběhla zase trocha údržby...

Novy čepy, silentbloky na ramenou a zapomel jsem objednat tyčky stabilizatoru. V týdnu ještě proběhne geo a asi nás bude čekat ta spojka,už bere opravdu az na hoře..

post-60-0-94020900-1441545274_thumb.jpg

post-60-0-86055100-1441545330_thumb.jpg

post-60-0-30035300-1441545383_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...