Přejít na obsah

Denní svícení

Guest JoDiK

Doporučené příspěvky

Než strávím půl dne hledáním, mohl by mi prosím někdo kdo se orientuje v této problematice poradit?

Po druhé pokutě za nesvícení jsem si v servisu nechal namontovat LED světla do mřížek jako tady: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=2497

Rok mi dobře sloužily, ale v noci na dnešek se na parkovišti nějakému zlému pánovi tak líbily, že si je odnesl i s těmi mřížkami.

Můj dotaz zní - nejde tam koupit nějaké originální denní světlo které vyplní celý ten prostor (bude místo mřížek) a hlavně nepůjde tak snadno vyloupnout?

Děkuji.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se rozhodl koupit jen ty mřížky, jenže mám problém, myslel jsem že mám Octavii I ale ty dodané mřížky mají úplně jiný tvar.

Jak poznám jaký typ Octavie mám? Prodavač tvrdí, že podle roku výroby mám Octavii II a že jsem si teda blbě objednal a že to mám napsaný ve velkým techničáku. Já tam ale nic takovýho nevidím:

Obchodní označení: OCTAVIA

Typ: 1U

Varianta STBFQX01

Verze: FM5

VIN Dekodér na internetu mi píše:

Škoda Octavia Elegance 1.6 MPI 75kw

model year 2004, production number 947530

2x airbag, production plant Mladá Boleslav (CZ)

Maska vypadá přesně takhle: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=2494

Tak jak to teda mám objednávat?

Odkaz ke komentáři

JoDiK: ten prodavač je pěknej tupec a ani neví co prodává, protože máš OI, ale facelift. Jsou totiž 2 verze OI, předfacelift (do konce roku 2000) a facelift (od roku 2001) a ty máš právě ten facelift a mřížky máš koupené určitě na předfacelift a ty ti tam pasovat nebudou!!!, jinak jsou ty nové mřížky menší že? :)

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...