Wladis Odesláno Prosinec 20, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2012 Zdravim panove,na my octavii combi se otviraji paty dvere pri prejezdu nerovnostmi. Tenhle jev se deje akorat v zimnim obdobi,v lete je to v pohode. Co s tim? Vymenit zamek? Nebo se da nejak sestelovat? Dekuji za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bhmarten Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Zdravim panove,na my octavii combi se otviraji paty dvere pri prejezdu nerovnostmi. Tenhle jev se deje akorat v zimnim obdobi,v lete je to v pohode. Co s tim? Vymenit zamek? Nebo se da nejak sestelovat? Dekuji za rady. přidám svůj dotaz .. teď se mi taky začaly u O1 otevírat (odskakuje zámek) páte dveře... někdy jen při volnoněhu a stání na místě, někdy v momentě když jsem otevřel zadní dveře, někdy při jízdě.. včera to udělalo třeba 5x a dnes nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baxnop Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 přidám svůj dotaz .. teď se mi taky začaly u O1 otevírat (odskakuje zámek) páte dveře... někdy jen při volnoněhu a stání na místě, někdy v momentě když jsem otevřel zadní dveře, někdy při jízdě.. včera to udělalo třeba 5x a dnes nic. nekde se to tady uz popisovalo myslim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.