Přejít na obsah

bhmarten

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

418 zobrazení profilu

bhmarten's Achievements

0

Popularita

  1. takže to byla pásková pojistka ventilátoru dochlazování 40A - vždy když to mělo najet na 2 stupeň se to zastavilo.
  2. Zdravím všechny, než začnu hledat.... tady nikde nevidím můj problém... nespíná se mi ventilátor klimy... sepne se jen s hlavním ventilátorem když je potřeba ochladit chladící okruh... tzn. při jízdě klima jede... chladí se náporem vzduchu, ale při zastavení konec... nevím přesně kde hledat to spouštění ventilátoru klimy.. funkční je, když jede s velkou 345tkou současně. chtělo by to schéma zapojení. díky.
  3. Vyřešeno... při poslední montáži se mi termostat otočil a ulomila se mi v plastové přírubě jedna ta plastová tyčka.. zašprajcovala se v termostatu který se nedovřel a zůstával pootevřený.
  4. přidám svůj dotaz .. teď se mi taky začaly u O1 otevírat (odskakuje zámek) páte dveře... někdy jen při volnoněhu a stání na místě, někdy v momentě když jsem otevřel zadní dveře, někdy při jízdě.. včera to udělalo třeba 5x a dnes nic.
  5. Zdravím zkušené, prosím o konzultaci. Zhruba před měsícem jsem si měnil termostat u mé 01 74Kw. Na volnoběh hodně padala teplota, tak jsem koupil WAHLERa a vyměnil. Zlepšení bylo, ale ne až takové jaké jsem očekával. V porovnání s O2 TDI to topilo míň, což může být určitými rozdíly (nemám přídavné předehřívání v okruhu). Každopádně nový WAHLER byl lepší a držel teplotu motoru lépe. Dnes jsem byl na 40km vyjížďce a zjistil jsem že - teplota při jízdě lehká noha 50-55 °C. Do kopce tak 70 ale hned to zase padne. Auto netopí, takže skutečně ten motor je studenej, je to vidět i na spotřebě (cca + 2l).. co mě zarazilo... když jsem sahal na hadice vedoucí do chladiče... horní do chladiče tepla, ale ne moc.. spodní studená... že ventilátory chladiče běžely. Je to normální ? Ventilátory běžej stále nebo se zapínají podle potřeba ? Přijde mi nelogický, že motor je studenej, voda v chladiči také a ještě ventilátory chladiče běžej. Nevím zda termostat odešel, nebo se jen zasekl, každopádně asi vyměnit že ? Neriskovat že se zasekne zas. Divný je že teda vydržel měsíc.. Pak jestli mi teda někdo napíšete jestli ty ventilátory mají běžet i když motor není natopený. Díky za příspěvky.
  6. zdravim... chci se zeptat na vnitrni klouby poloos na O1 ... hledal jsem na netu jaky tam mam, nasel jsem tento kluckovy: http://interskoda.vltava2000.cz/shops/9206...s/6Q0498103.jpg a nebo pak nekde hvezdicovy s oznacenim Z=30 a tam byla cena vic jak dvojnasobna.... na co jsou ty Z=30 ?? jake typy aut je maji ? jde mi o to zda je vic druhu (typu) vnitrnich kloubu poloos. pravy a levy vnitrni kloub by mel byt stejny a jsou jen rozdily v prachovkach ? a jeste neco.. jak probiha vymena ? jde ten vnitrni kloub nejak palickou sklepnout z hridele nebo jedine stahovakem ? diky za info.
  7. jj tohle tam pasuje okopiroval jsem to od tebe :) (jinak mam taky family edition )
  8. MYCAAR SJ-296E ... myslel jsem ze je do techto ramecku nedostanu ale nakonec jo.. chce to kudlu a rezat a rezat a rezat nechal jsem se inspirovat tady tim vlaknem, strana 9 :)
  9. Zdravím, hledám někoho kdo mi namontuje a zaktivuje Tempomat do O1. popřípadě kdo by mi projel O1 vagem. Zajímá mě cena - s materiálem nebo bez. Páčku chci origo. Můžete sem nebo SZ. Nejlépe někdo ze Severních Čech - Ústecký kraj, nebo Liberecký. Díky.
  10. tak jsem sehnal na Aukru celou stahovacku s motorem s ridici jednotkou... vymenil jsem jednotku a zadna zmena.... sehnal jsem i konektor, ten byl totiz taky nacnuty, takze dnes jsem prepajel okolo tech 25 kabelu, pres to smrstovaci buzirky a svete div se.. kontrolka otevrenych dveri funguje, kdyz necham svitit svetla a otevru dvere hlasi to, leve zpetne zrcatko jde ovladat, dvere ridice se konecne daji odemykat dalkovym ovladanim a konecne blika i dioda SAFE LOCK, takze vse vyreseno totuto jednotkou a konektorem. huráááá LOCK.
  11. no ale co jako kompresor ? nejaky jeho pohyblivy dily ? loziska ? opravuje se to ? neopravuje atd.. vi nekdo ?
  12. Zdravím, když zapnu klimatizaci (funguje dobře, dává 1,5 °C ) tak slyším v motoru bzučivé, bručivé, chrčivé zvuky... co tam odchazí ? Díky za info.
  13. dneska jsem montoval alarm, tak jsem kuchnul dvere a podival jsem se do nich.... no a je vymalovano..... tohle uz sem na nejakym foru videl.... nemate nekdo navic ridici jednotku dveri ridice ? HELP !!!
  14. V zatahu okolo 2000 otacek a vyse mi zacne vibrovat predek.... jakoby to hazi predkem auta sem tam... vibrace jsou dost znatelne... myslite ze by to mohla byt poloosa ? vnitrni kloub poloosy ? Na Felicii mi neco podobneho delal prave vnitrni kloub poloosy, jedno lozisko melo vysypane jehlicky.... jinak nevim... ja se bude projevovat kdyz je spatnej setrvacnik ?
×
×
  • Vytvořit...