Luks Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 Za 3.5 roku co mám Octavii mi dneska odešel už 3. kloub na levý straně.Jen jeden byl v řiti z důvodu prasklý manžety,jinak to prostě začne hučet,mlátit,klepat aniž by byla porušená. Co by je mohlo takhle likvidovat?Může bejt špatná poloosa která by je k*rvila? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 jaký klouby tam dáváš? značku... pokud by poloosa házela, dokáže kloub oddělat, ale poznal by si to na volantu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 (upraveno) Poprvé tam dával něco servis a pak kámoš bral z autodatu,takže něco z tohodle: http://www.autodat.c...icke-klouby.htmTeď tam byl myslim ten GLO. Je teda fakt že mi něco na přední nápravě vlevo mlátí už hodně dlouho,ale nikdo nepřišel na to,co to je. Volant nevibruje ani nic podobnýho.Právě sem dneska koukal že bych dal novou celou poloosu,ale když sem viděl cenu tak mě to přešlo (teď na to není). :( Upraveno Prosinec 22, 2012 uživatelem Luks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Asi bylo bourano. .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 Dobra rada :-D Hele poloosa muze byt ohla a nepoznal jsem to dle volantu. Bylo to tak malo, ale kloub to znicilo 2x nez jsem na to prisel. Nastesti reklamace kloubu prosla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fox360 Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Me zatim drzi, ale pocitam ze ne dlouho. Sem tam dostane peknou ranu prava poloosa o nosnik a tak mam strach aby se taky neohla ikdyz je silna. Kloub to nekdy ale urcite odnese :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Tak planej poplach,tentokrát to je ložisko a ještě ke všemu na druhý straně :D Ale chovalo se to jako kloub minule 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Tak kloub odchází teď.V některých zatáčkách začíná cvakat Zkusim sehnat jetou poloosu, cena nový mě celkem překvapila :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 No jde o to aby ta jeta byla taky na 100% ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Leden 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 No sehnal sem tady od Sadeho za 500,- tak to zkusim budu doufat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Únor 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 Tak kloub opět KO,byl teda jetej,uvidíme jak dlouho vydrží novej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.