Guest _machy_ Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Ahoj, zajimalo by me, jestli muzu koupit tento sterac na Octavii II - http://www.autodoplnkyfro.cz/sterac-zadni-325mm-Skoda-volkswagen-komplet-p-12889.html - nic jineho sem nenasel, popripade jestli byste mi mohli poradit, chybi mi jen ta krytka (nekdo se nudil a proste mi to vytahl) - "kloub" sterace je cely. Dekuju za odpovedi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Nenapsal si co máš za karoserii. Sháníš snad tohle nebo tohle? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest _machy_ Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Nenapsal si co máš za karoserii. Sháníš snad tohle nebo tohle? Dekuji, shanim to rameno na combika. Moc jsi mi pomohl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 Nemáš zač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 jsem si dneska koupil cele rameno se steracem a kdyz to rozbalim tak zjistim,ze ty mrchy to davaj bez te krytky :-) zase musim davat dalsi postovne za krytku :( ...skoda,ze jsem si tohodle vlakna nevsml driv :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.