Přejít na obsah

Moje naftová BERUŠKA by vlades92

Doporučené příspěvky

Male schrnutí za 3 roky:

2011:

Srpen: Koupě od mého dědy za 100 000 Kč

Září: Výměna oleje + STK+ME + výměna kotouču a destiček, oprava zadních brzd (bubny) (125 000)

Říjen až Prosinec nic

2012:

Leden až Duben nic

Květen: výměna zavlačky na táhlu turba u baňky

Červen: Vstup do OC (a už to začalo :D )

Červenec: Výměna zadních lamp na facelift, černý tapecíry

Srpen: Koupě nové pneu na auto, první sraz v Žamberku post-20942-0-08351800-1396380812_thumb.jpg

Září: Nasazení RS zadního nárazníku (dík Martyp)

Říjen: Přepsání auta na mě :) a bylo moje úplně

Listopad: První majitel odešel do nebe :( , koupen RS výfuk (dík Rosta RS)

Prosinec: Koupil jsem rozvody + vodní pumpu + klínový řemen, namontováno Škoda Autotrend Liberec (136 000)

2013

Leden: Koupeny tlumiče Bilstein B4 komplet všechny 4 + dorazy a prachovky (137 000)

Únor: Potahnul jsem volant kůží :) , bouračka (oprava 24000) výměna opět tlumiču :wallbash: (138 000)

Březen: Výměna spodku palubky za černo

Duben: Výměna sedaček za Seat Leon TopSport, předních světel a blinkrů za L&K, přední znak, RS výfuk namontován, zadní kotouče namontovány (Zimmerman Sport kotouče + Zimmerman desky)

Květen: PAUZA
Červen: Nový kolečka 16" Knife + pokličky, nová poloosa levá přední plus rameno :wallbash:

Červenec: koupeny černé prahy do interieru, lakování kol do bílé

Srpen: Nasazený nových kol, namontování RS předního nárazníku s denním a mlhovkama, velký zrcátko na pravou stranu,

2. Sraz v Žamberku post-20942-0-21971700-1396381081_thumb.jpg

Září: Dáno do servisu Autotrend Liberec na STK + ME + výměna oleje, silentbloku na rameni, dodělání mřížek do nárazníku, Doksy post-20942-0-83118900-1396380883_thumb.jpg

Říjen až Prosinec: nic

2014:

Leden: koupen černý koberec, gumy kolem dveří, poslední nadkolí v interieru, RS pedály, světýlko do dveří

Únor: nasazený RS pedálu

Březen: Výměna koberce za černej, gumy kolem dveří, kosti stabilizátoru, spodní čep pravého ramene, silentblok na motoru

A to je vše :smich: :smich:

Upraveno uživatelem vlades92
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Guest Sinuslive

Ahoj , pekna octavka .. Tiez silno uvazujem nad tymi sedackami s Leona co si nahodil , prosim ta nemohol by si pridat viac fotiek tych sedaciek ? Nech si to viem nejako predstavit :/

Diky moc .

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...