SKAJA Odesláno Leden 1, 2013 Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 Nový rok, nová knajpa. Budižte vítání všichni, kdož v dobrém přicházíte Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 1, 2013 Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 diky Jiriku za tvorbu noveho vlakna, vsem dobrym lidem vse dobre v novem roce. ano oslavy byly ponekud narocnejsi Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Tý jo, tož vítajte v novém vlákně Štastnej novej rok pro všechny B) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Dobré ráno, Šup do práce. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Vstávat a makat. vše nej do dvacettřináct ;) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Dobré ránko z Prahy, a som tu opäť po roku :D vidím že niekto oslavuje ešte teraz - ohňostroj o 6 ráno Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Docela frmol za prvních 40 minut :o Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 my co mame dovolenou zadnej frmol necitime :pivo: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 My, co pracujeme za dalších X lidí, které k 31.12. byli odejiti to zas tak jednoduché nemáme Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 ses mladej ty to zvladnes Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 jo ti mladí si myslí, že dnes zvládnou všecko sami :lool: :lool: :lool: já čekal hruzu a děs a zatím decent tuk, tuk Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 ...a nebo se na to pěkně vykašlu... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 My, co pracujeme za dalších X lidí, které k 31.12. byli odejiti to zas tak jednoduché nemáme Tak jako zase...pokud se ukáže, že to zvládáte i bez těch X lidí, tak to znamená, že předtím jste nebyli plně vytížení a flákali jste se Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Tak jako zase...pokud se ukáže, že to zvládáte i bez těch X lidí, tak to znamená, že předtím jste nebyli plně vytížení a flákali jste se no ak to bolo u nich ako v "nemenovanej" firme tak konečne budú niečo robiť :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 ...a nebo se na to pěkně vykašlu... vyhruzky vetsnou nepomahaji, ja vzdycky rikam, ze kdy se to nekomu nelibi ze ma moznost odejit kdyz mu to tak vadi, a jestli mu to nevadi tolik tak at si zvyka ze dela na nekoho jinyho a drzi pysk a krok Tak jako zase...pokud se ukáže, že to zvládáte i bez těch X lidí, tak to znamená, že předtím jste nebyli plně vytížení a flákali jste se presne, zkrati pauzu na kafe z 90 minut na 75 minut a maji zase hotovo, pripadne omezit pocet kafe prestavek ze 4 pouze na 3. :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
vorlajz7 Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 tak se hlásím do nové knajpy :D jak psal Dadáček, tak by to chtělo nějakou slezinu, dlouho jsme se neviděli... :( Skaja už je zase o rok starší a moudřejší, tak by to nemuselo být úplně od věci... :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Tak jako jestli chceš, tak v dubnu mám svátek, takže mi můžeš uspořádat nějakou oslavu :P Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Sakra, nechcou mě pustit do banky, prej je tam plno a mám počkat venku Odkaz ke komentáři
vorlajz7 Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 mohli bychom v dubnu něco udělat... já budu mít z kraje května 24. narozeniny :D :D :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Tak fajn, dělám si puntík v kalendáři Odkaz ke komentáři
vorlajz7 Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 dobře ty! ;) už se začínám pomalu těšit... :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Sakra, nechcou mě pustit do banky, prej je tam plno a mám počkat venku a Dada zase resi jen chlast, jeho starosti bych mit teda nechtel. Za par dni je srazek uz se tesim Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Nazdááár kluci, zdraví Vás novej přírůstek Brna a okolí Brna :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Tohle mě celkem dostalo. Je sice dobré, že všichni s řidičákem B povýšili automaticky ze skůtru do 50 ccm na 125 ccm, ale co když jsem na tom nikdy neseděl? Béčko jsem přece taky nedostal zadarmo a musel jsem proto něco udělat a tak v rámci bezpečnosti si myslím, že to měli dát minimálně za nějaký rychlokurz Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Je sice dobré, že všichni s řidičákem B povýšili automaticky ze skůtru do 50 ccm na 125 ccm, ale co když jsem na tom nikdy neseděl? Tak ono když si vezmeš, že každá blondýna, co udělá autoškolu v litrové Pandě pak může sednout do X5ky s pětilitrem... Navíc většina autoškol stejně jezdí po běžných komunikacích a ten instruktor za zády toho moc nenadělá (a to mám ještě pocit, že na těch skůtrech s tebou někdy instruktor ani nesedí, ale jede za tebou na druhým) ...Tím, že má člověk řidičák na auto, by měl teoreticky zvládat předpisy a zbytek je na něm, na co se cítí. Ostatně každý si to může napřed vyzkoušet někde na parkovišti, pokud na tom v životě nejel. A nebo si ty jízdy v autoškole zaplatit. Vezmi si, že někdo třeba neseděl za volantem 40 let a teď z ničeho nic začne jezdit a taky ho nikdo nehlídá, ačkoliv by to třeba nebylo od věci :D Já bych se toho nebál. Na kolo nemáš papíry vůbec žádný a po silnicích jezdíš taky. Navíc jsou země, kde na těch skůtrech lítá každej patnáctiletej klučina (jako u nás na fechtlovi), takže to zas taková věda nebude. Chce to brát s respektem, začínat opatrně a ideálně mimo hustej provoz a po pár kilometrech to člověk dostane do ruky...a to by mělo být o osobní zodpovědnosti každýho člověka, to se nedá nařizovat zákonem Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 že by to tady zase ožilo? a nebude zase neco na baldovci z kraje léta? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky