Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

My, co pracujeme za dalších X lidí, které k 31.12. byli odejiti to zas tak jednoduché nemáme :angry:

Tak jako zase...pokud se ukáže, že to zvládáte i bez těch X lidí, tak to znamená, že předtím jste nebyli plně vytížení a flákali jste se lol.gif

Odkaz ke komentáři

...a nebo se na to pěkně vykašlu... :lol:

vyhruzky vetsnou nepomahaji, ja vzdycky rikam, ze kdy se to nekomu nelibi ze ma moznost odejit kdyz mu to tak vadi, a jestli mu to nevadi tolik tak at si zvyka ze dela na nekoho jinyho a drzi pysk a krok

Tak jako zase...pokud se ukáže, že to zvládáte i bez těch X lidí, tak to znamená, že předtím jste nebyli plně vytížení a flákali jste se lol.gif

presne, zkrati pauzu na kafe z 90 minut na 75 minut a maji zase hotovo, pripadne omezit pocet kafe prestavek ze 4 pouze na 3. :lool: :lool:

Odkaz ke komentáři

Tohle mě celkem dostalo. Je sice dobré, že všichni s řidičákem B povýšili automaticky ze skůtru do 50 ccm na 125 ccm, ale co když jsem na tom nikdy neseděl?

Béčko jsem přece taky nedostal zadarmo a musel jsem proto něco udělat a tak v rámci bezpečnosti si myslím, že to měli dát minimálně za nějaký rychlokurz :huh:

Odkaz ke komentáři

Je sice dobré, že všichni s řidičákem B povýšili automaticky ze skůtru do 50 ccm na 125 ccm, ale co když jsem na tom nikdy neseděl?

Tak ono když si vezmeš, že každá blondýna, co udělá autoškolu v litrové Pandě pak může sednout do X5ky s pětilitrem... cool.gif Navíc většina autoškol stejně jezdí po běžných komunikacích a ten instruktor za zády toho moc nenadělá (a to mám ještě pocit, že na těch skůtrech s tebou někdy instruktor ani nesedí, ale jede za tebou na druhým) huh.gif ...Tím, že má člověk řidičák na auto, by měl teoreticky zvládat předpisy a zbytek je na něm, na co se cítí. Ostatně každý si to může napřed vyzkoušet někde na parkovišti, pokud na tom v životě nejel. A nebo si ty jízdy v autoškole zaplatit.

Vezmi si, že někdo třeba neseděl za volantem 40 let a teď z ničeho nic začne jezdit a taky ho nikdo nehlídá, ačkoliv by to třeba nebylo od věci :D

Já bych se toho nebál. Na kolo nemáš papíry vůbec žádný a po silnicích jezdíš taky. Navíc jsou země, kde na těch skůtrech lítá každej patnáctiletej klučina (jako u nás na fechtlovi), takže to zas taková věda nebude. Chce to brát s respektem, začínat opatrně a ideálně mimo hustej provoz a po pár kilometrech to člověk dostane do ruky...a to by mělo být o osobní zodpovědnosti každýho člověka, to se nedá nařizovat zákonem palec.gif

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...