vorlajz Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 nevím, zda jsem to napsal dobře... mě ten starý účet "vorlajz" funguje a chci ho ponechat... ale založil jsem si téma o mým autě pod nickem "vorlajz7", a to bych rád předělal na "vorlajz"... nebo téma prostě vymazat a založit nové pod tím nickem "vorlajz"... to bude asi nejsnazší cesta... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 co já domlouvám? jaká zabijačka? Domluv a třeba bude i zabíjačka Čo to je, kde to je? Sraz Škoda členů v neděli v 16:00, Jižní spojka v MCD u OMV (bych tě někde nabral) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Sraz Škoda členů v neděli v 16:00, Jižní spojka v MCD u OMV (bych tě někde nabral) A kto tam má byt nepoznám nikoho :D Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Marosi,nejsi snad jatro,ne? :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 A kto tam má byt nepoznám nikoho :D Ani já ne, bude to můj první sraz v Praze :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 a je jedna vec, gdyz delas sign in musis to udelat se starym nickname Tak v tom případě by to možná fungovat mohlo Pokud systém bere nadále ten původní název, tak by nemusel hlídat duplicitu aliasů. Zkus Pavle napsat některýmu adminovi, ať ti zkusí přejmenovat ten účet vorlajz7 na vorlajz ;) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Marosi,nejsi snad jatro,ne? :D Čau, no ja už dávno nie... sú aj iné priority :) naposledy som bol na zraze asi pred 2.5 rokom keď tam chodil ešte Rosťa a Miles Pekný víkend aj keď je hnusne Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Ono je teplo, ale střídá se déšť s mrholením Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 jo, já už na srazu taky nebyl hodně dlouho... ani už na nějaký ofiko sraz nepojedu, když se budu chtít s někým sejít, tak se s ním domluvím, ne? ;) Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 krasneeeee pocasi dneska bylo taky jaro :DDD Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 V Brně mi to dneska připomínalo začátek jara :-) Jestli jako máme už mít zimu za sebou, tak to byla hodně krátká a smutná zima :o Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Však počkej, až zase začnou silničáři naříkat, že byla obzvláště krutá zima, takže spotřebovali 2x tolik soli co vloni a na opravy silnic nezbyly finance Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Dnešní počasí na tom není o moc lépe... Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Když nevypotřebovali moc soli, tak se vymluví na to, že drželi dlouho pohotovost, k tomu zvýšení DPH a i když je to strašně mrzí, tak na opravy zase nezbude :D :D Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 masicko uz brzo bude :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 ředitel okresní správy co 3 roky nová octa, ale kuci jezděj v 30 let starejch mašinách, pulka věcí nefunguje, na podzim při kontrole se propadnou klidně sypací nástavbou za 14 tis hrubýho, jo ty silničáři jsou fakt hrozný... jednou jsem měl možnost být s kamarádem na směně, než se prohrne od sněhu úsek 10 km, najede on 50 1/prostředkem 2/l. strana 3/2.strana no a pak si strany zopákne teprve se solí Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 masicko uz brzo bude :D To máš být jako nějaká provokace? :D Jinak k těm silničárům... rozhodně netvrdím, že se flákají nebo mají jednoduchou práci, podle mě je spíš chyba ve vedení Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Jinak k těm silničárům... rozhodně netvrdím, že se flákají nebo mají jednoduchou práci, podle mě je spíš chyba ve vedení Přesně tak, nikdo nekritizuje ty zaměstnance, ti to asi moc neovlivní, ale ta instituce jako celek prostě nefunguje, respektive funguje mizerně. Stačí se podívat na to neustálý lepení silnic, vždyť to je k ničemu. A pak se na podzim zjistí, že jim zbejvaj prachy, tak honem honem dělaj nový koberce tam, kde to vůbec není potřeba, jen aby to nemuseli vracet. A krizový místa jsou pořád jako tankodrom. A když už něco spravujou, tak vyfrézujou povrch, natáhnou novej koberec a vůbec je nezajímá, že je tam podklad na hovno a za půl roku jsou tam zase koleje jak prase. To je IMHO práce na dvě věci, kdyby to měli ti dotyční dělat pro sebe a za svoje peníze, tak by to určitě dělali jinak. Ale jim o nic nejde, vedení si rozdělí stotisícový platy a odměny a zbytek se nějak zpytlíkuje. Ostatně jako každá státní firma ;) PS: Co se týká té techniky, tak nevím jak jinde, ale u nás maj většinu novou. Ty starý sypače už člověk skoro nepotká Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 jo to mi taky řikal, i to blbý lepení by mělo být tech postup 8 hodiny schnutí, jenže tolik papir a práce kolem, aby se přes to nemuselo jezdit si vedoucí na krk nehodí.. jinak dobré pracovní ráno :D hurá školit Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Co školíš?? ...Že bych se třeba taky něčemu přiučil :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 dneska allianz pov ;) zaučuju si novou paní do Brna, já se přemístím do Blanska Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Potřebuje někoho kdo konečně v Brně bude něco dělat,protože vždycky když jsem šel okolo,tak bylo buďto zavřeno,nebo se s někým nasmíval na chodbě, anebo si dálal kafíčko. Zřejmě novoroční předsevzetí, v Brně se bude pracovat a sám se zašije do Blanska. Tam nebude tak pod kontrolou. :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Proč ne, nezkoumal jsem, nakolik to očesali, ale sama o sobě ta cena nevypadá špatně. S použitelným motorem a nějakou tou výbavou to bude půl mega, ale i tak mi to připadá více než rozumný Ještě o pár tisícovek sestřelit Rapida a můžou začít sklízet ovoce Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Tak Rapid za tú cenu bude mať určite viacej vecí...stavím sa možno že Golf má lepšiu výbavu v základe než O3 :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky