Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Skaja: zase si Salón vín podplatili :lol: vyhrál to Bzenec, flaška prej do 200 - zajímavé :o

Njn, copak Salon. Ten je podmáznutej už delší dobu, ostatně víme svoje, žejo ;) ...Ale když tak nad tím přemýšlím, tak jsme dlouho nikde nebyli. Zas bych možná někam vyrazil udělat trošku ostudu, abychom neupadli v zapomnění biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

Njn, copak Salon. Ten je podmáznutej už delší dobu, ostatně víme svoje, žejo ;) ...Ale když tak nad tím přemýšlím, tak jsme dlouho nikde nebyli. Zas bych možná někam vyrazil udělat trošku ostudu, abychom neupadli v zapomnění biggrin.gif

Nabízím Brno - 50vzorků cca, 150 vstupné ;) věrka je blízko :lol: ale je to už teď v pondělí :o - já su jasnej!

Dodnes vzpomínám na tu exekutorskou akci :pivo: a že tam byl i Franz, tenkrát asi ještě bez myšlenek na prezidenta :lool:

Ad Salon - čekal bych vítězství nějakého dražšího vína.. ne obyč p.s. do 200lahev komerčně, prej navíc udělali jen 4tis lahví! To je pro mě zajímavé i bez výhry na salonu.. mám rád limitky :prcprc:

Takhle končí policejní auta ... ZDE

To je známá věc, že se takhle státní věci po "odsloužení" prodávají dál nebo draží.. v případě dražšího majetku - nemovitosti, pozemky..

Odkaz ke komentáři

Tý jo, tento týden je to tady pěkná divočina. Od středy tu řeším jednu sestavu za druhou, všichni to chtějí hned a nejlíp zadarmo, klasika :D Ale teď už snad bude klid...ačkoliv...dneska mi chcípl kompl, na kterým mi běží pokladní SW, takže s tím budu muset něco udělat. Kurva jedna stará, taky mohla ještě chvílu vydržet rolleyes.gif

Odkaz ke komentáři

mrtvo.. já dnes pracoval do 9 ráno.. děs :huh:

a už makám zas, ale je mrtvo :wallbash:

nic, druhý kolo voleb za chvilu.. ale máme to jednodužší aspon..

Skaja. když mě ty komple odcházijou postupně furt.. ted notas :angry: :(

nemá náhodou prosím někdo za zapůjčení (otestování DDR 1 ram SO-DIMM - notebook) v jakékoliv velikosti? Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...