SKAJA Odesláno Únor 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Aha, mě to jen zarazilo z toho důvodu, že přibližně stejnou částku (cca 18tis Kč celkem za HAV+POV+sklo) platí máti u ČP na oktu a ta byla naposled pojišťována myslím na 300tis Kč. Tak bych čekal, že při poloviční ceně auta to bude levnější. Ale jestli to berou i nějak podle věku a místa bydliště, tak možná je ta naše zapadlá Vysočina výhodnější než velkoměsto Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 samo věk a psč dělá své, někdo má na věk 7 skupiny a 4 na psč, mno pak bonus že umíme i 300 tis all s gapem za 8ku(klient z prosince) ale ten měl vše suprově Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Já vím, jsem mladý, nešikovný řidič s pomalu ale jistě větším malusem jak bonusem a tak se mi snaží nadhodit docela pálky na pojištění ... :D Ale je dobré vědět, že i při Škofinu se načítají bezeškodní měsíce a lze je po skončení úvěru využít, potom to bude jistě potřeba a už to třeba pohne i s cenou ... Prodejce mi totiž tvrdil, že zřejmě nebudou na RČ, ale na Škofin... Tak super B) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 umíme i 300 tis all s gapem za 8ku No, tak nějak bych si to představoval :D jsem mladý, nešikovný řidič s pomalu ale jistě větším malusem jak bonusem a tak se mi snaží nadhodit docela pálky na pojištění ... :D A jak jsi to měl s tou předchozí fábkou, z té jsi neměl bonusy, resp. né dostatek?? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 19 měsíců za Fabku a 6 měsíců za Citigo = tj. 25 měsíců Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 No vidíš, krásný dva roky bez nehody a pořád se to těm pojišťovnám zdá málo. Jsou to pěkní darebáci :P Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Hodinu a pol odhadzovanie, teplo mi je ako v lete...a to bola v Prahe jar a tu ani 1cm snehu keď som odchádzal na 1 deň :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Hezkypěkně ...Aspoň můžeš jít bobovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 ...v Praze hustě začalo sněžit ... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 :D nenechaj sa vysmiať že v Prahe sneží keď bola jar :D http://presov.korzar.sme.sk/c/6694455/pozrite-si-presov-zasypany-snehom.html Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Promo ako sviňa pred Palladiom :D bez snehu Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Škoda sněhu, ale i tak se mi to auto celkem líbí :) Ale svoje jen tak neopustím Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Dnes jsem mel chvilku a tak jsem se stavil na Auto Jarov a meli tam 3kousky, i kdyz byla Elegance nemela xeny...takze jak jsem rikal, skladovky budou horsi vybava aby se strelily na Skoda Plus co nejdrive...kdo chce neco extra, necht ceka na vyrobu Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Promo ako sviňa pred Palladiom :D bez snehu fuuuuj Rapid Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Tomu se rika trocha snehu Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Dobré ráno. Tak jsem si včera taky prohlédl OIII - líbila se mně. Byl jsem v Autonově se služ Fábií tak jsem měl trošku času,mají tam stříbrnou 1,6 v dieslu se skromnou výbavou za cenu 533 000,-. I technik mně upozorňoval na to ,že je to auto předražené,ale jinak se mně opravdu líbila. Čau Honza Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=XijyU50s11I I technik mně upozorňoval na to ,že je to auto předražené,ale jinak se mně opravdu líbila. No takým tempom o chvíľu prepustia polovicu zamestnancov v Škoda salónoch :lool: Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 JIM: jak je to s tím, když brácha jezdí u ČP s autama a bourá, přichází o nějaký bonus? řekl bych, že ne? Páč auta pojištuje ČP ne on..? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Mároš, rulez video ... Už vidím, jak technici s radostí připravují tvé auto z konfigurátoru a mají tam fotky majitelů :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Už vidím, jak technici s radostí připravují tvé auto z konfigurátoru a mají tam fotky majitelů :D Yes, hustý ...Akorát si musí člověk dávat pozor, aby na sobě neměl zrovna nějaký sepraný tepláky, protože by podle toho pak sladili potahy Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 jestliže čp=česká pošta, tak pak je auto jejich a o bonusy přijdou oni ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Pokuty na řidiče, pojištění na vlastníka pojištěného auta ne? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Asi se mi zblaznilo Citigo, po ceste cca 70km mi to ukazalo prumernou 3,3l :-D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Svět se zbláznil...jednou za život si člověk vyrazí do města a narazí na... B) To je pomalu horší jak rodičovskej dohled toto Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Tak nechtěl jsem strejdu Ol@fa prásknout takhle veřejně, že se potuluje po nocích v pochybnejch podnicích Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky