Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Náhodou ten podnik nebyl pochybnej :palec: pěknej, prosvětlenej, nekuřáckej.. :beer:

Ale nějak jsem nečekal, že na něj omylem narazíme.. ale tak mě napadá, proč odcházel, kuchyň zavřela :lol::loool:

Jinak akce před tím paráda :palec: jen mi trochu uniká čas :smich: (jako vždy)

A vůbec, možná měl strejda zůstat a pohlídat nás :lol:

Odkaz ke komentáři

Jó, něco napadlo. Není to kalamita, ale nemusí pršet, stačí když kape palec.gifpalec.gifpalec.gif Dneska jsem dojel náklaďák, kterej se táhl 30 km/h za nějakým joudou v jakýmsi starým citroenkovi...no dlouho to za ním nevydržel a krásně mu ukázal, jak se v těch sračkách jezdí laugh.gif ...Já si vždycky říkám, když je někdo v osobáku brzdou i pro náklaďáky nebo autobusy, jestli si třeba uvědomuje, že je asi něco špatně...ale nejspíš ne pivo.gif

Odkaz ke komentáři

technikus: pardon, nějak mi to nedošlo ;) Jinak dobré jitro :)

SKAJA: tak on pojistku má, ale jen zákonou, takže asi tak ... prej si myslel, že umí jezdit (což nechybuju, taky 2 roky drandil s taxíkem), ale prostě na ledu to jede, jak na másle :(

Odkaz ke komentáři

No, tak bez havarijka to nepotěší. Obzvlášť, pokud je to nějaký "novější" auto :( ...To je vždycky dilema, jestli havarijko platit, nebo se spolehnout, že se nic nestane. Já už jsem byl párkrát taky na vážkách, že bych ho zrušil...přeci jen je to cca 10tis ročně, takže i kdyby to člověk jednou za dva-tři roky někde škrábnul, tak se to dá za ušetřený prachy spravit.

Jenže já věřím na Murphyho zákony, takže je mi úplně jasný, že kdybych tu pojistku zrušil, tak to druhej den rozstřelím o strom. A to se může stát každýmu, kdo trošku víc jezdí. Stačí jedna namrzlá zatáčka na jinak suché silnici, skočí ti před auto srnka, vlítneš do větší kaluže a je to hned. Absolutně bez rizika se jezdit nedá a bourají i ti nejlepší :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...