Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Ty jo SKAJO, je to vážně tak dobré, jak každý říká?

Netroufám si to nějak hodnotit ve srovnání s jinejma pařbama, protože jsem hry opravdu posledních X let nesledoval. Ale samo o sobě se mi to líbí, celkem pěkná grafika (v případě DX11), dobrá hratelnost a naprosto otevřenej svět, takže si může člověk dělat kdekoliv cokoliv :)

a to jeste nevis Jiriku kolik ta obluda papa

No, horší než to moje 3x4870 to jistě nebude...a výkon bude nesrovnatelnej palec.gif Ale překvapivě mi to na tom běží, FPS na úrovni GTX 560 Ti, co mám teď v práci. Akorát já to mám jen v DX9 a není to tak pěkný, no :(

Odkaz ke komentáři

Tak jsem schválně pohledal starý fotky a špičková spotřeba při maximální zátěži byla dokonce 806W na zásuvce :P ...Běželo tam tuším OCCT (furmark + linpack) a ta duální grafika už to nedávala a přehřívala se jí napájecí kaskáda. Tak jsem musel vyměnit standardní větráky za vysokootáčkový Antecy a pak už se to uchladilo, ale bylo to horší než vysavač. A v idlu (plocha win) to bralo 271W...jen tak, aniž by to cokoliv dělalo laugh.gif

IMG_9759.JPG IMG_9866.JPG IMG_9867.JPG

Tak jsem vzal pilku, flexu, vrtačku a šel se páchat vodník. Na ty historický grafiky se naštěstí sehnaly bloky za hubičku, takže na zkoušku ideální, žádná velká investice, která by přišla na zmar palec.gif

IMG_0692.JPG IMG_0703.JPG IMG_0704.JPG IMG_0717.JPG IMG_0738.JPG

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...