Jim Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 mno 1/maj toho moc na sobě 2/kam se schovaj až jim bude vedro? :D Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 No přece do knajpy :lool: Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Pod lehátko ... :lool: Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 to až dojdou z knajpy nebo toho allinc baru co :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 No, dal bych si nějaký barevný svinstvo Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Na přehradě 11 stupňů, slunečno :P Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Ja ted jezdil chvíli po městě, a ukazovalo to 15 stupnu Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 (upraveno) i fuj velebnosti, vždyt se to ještě hejbe :D já bych si dal Upraveno Březen 6, 2013 uživatelem Jim Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Mám jedno doma v lednici už od Vánoc. Je pravda, že by se mohlo v zájmu "nezkažení" spotřebovat :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Takový vedro na jihu? Tak to zatím na ty letní kola vypadá ... a prej že to bude brzy zima... Platí teď zákon, že jsou zimní pneu nutné pouze při souvislé pokrývce sněhu, ne? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Jj, pokud není značka, tak jen na sněhu/ledu ;) Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 (upraveno) (1) V období od 1. listopadu do 31. března, pokud -) se na pozemní komunikaci nachází souvislá vrstva sněhu, led nebo námraza, nebo -) lze vzhledem k povětrnostním podmínkám předpokládat, že se na pozemní komunikaci během jízdy může vyskytovat souvislá vrstva sněhu, led nebo námraza, lze užít motorové vozidlo kategorie M nebo N2) k jízdě v provozu na pozemních komunikacích pouze za podmínky použití zimních pneumatik18a), a to u motorových vozidel s maximální přípustnou hmotností nepřevyšující 3 500 kg na všech kolech a u motorových vozidel s maximální přípustnou hmotností převyšující 3 500 kg na všech kolech hnacích náprav s trvalým přenosem hnací síly. Zimní pneumatiky podle věty prvé musí mít hloubku dezénu hlavních dezénových drážek nebo zářezů nejméně 4 mm a u motorových vozidel o maximální přípustné hmotnosti převyšující 3 500 kg nejméně 6 mm. Upraveno Březen 6, 2013 uživatelem Jack_Reacher Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 No na D1 značky zmizely a na hory se nechystám, tak mi jde o to, pokud nebude sníh a bude +5°C, jestli mohu jet na letních... Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 (upraveno) To už by si asi ustát mohl Každopádně dneska "krapet" změnili výhled na týden dopředu (včera to bylo rovný ) CHMU - 7.3.-15.3.2013 - Průměrné teploty edit: to vypadá, že mi příroda chce vrátit tu provokaci s přezutím na letní Upraveno Březen 6, 2013 uživatelem Jack_Reacher Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Tak uvidíme, jak bude ... taky by mi asi nic nebránilo v případě sněhu a náledí letní naložit a dovézt do Prahy, zde přezout a příští cestu do Brna zimní uložit do sklepa... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Chtěl jsem přezouvat o víkendu, ale jak koukám na ten graf, tak možná až o příštím Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Asi nakonec pry jeste budeme stavet snehulaky Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Tak mně je to celkem jedno, nikam s přezouváním nespěchám, jen mi je těch zimáků trošku líto Zrovna dneska odpoledne bylo krásných 15°C a cesta domů za rovných 11 na sto, což není úplně ideální. By se to počasí mohlo teda rozhodnout, ať si klidně mrzne a napadne metr sněhu, ale ať je to konstantní a ne takovýhle extrémy Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 dobré ráno, njn sluníčko už začiná mít sílu, uplne u tech sukní stahuje délku co ?D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Dobré By se to počasí mohlo teda rozhodnout, ať si klidně mrzne a napadne metr sněhu, ale ať je to konstantní a ne takovýhle extrémy Říká se tomu aprílové počasí B) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Tu zamračené klasika, bolo dosť slnka Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 No už se blíží víkend a tak dochází i ke zhoršení počasí (přijde opět zima) Snad to ale koncem příštího týdne zmizí a opět to půjde do plusu. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 uáááááááá tak to nakonec přeci jen ten stavební veletrh bude :( už jsem myslel že místo toho dáme tůru Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Možná se otočím v dubnu do Brna na Autosalon ... chystá se tam Brno a JMK nějak hromadně během víkendu? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Říká se tomu aprílové počasí B) Já myslel, že to bejvá až v dubnu ...Ale je fakt, že poslední dobou je všechno jinak ;) Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 nic není jak dřív, zlatý komunisti :lol: já ti nevim techni, mě to přijde rok od roku horší :( Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 I mě to přijde horší a horší, ale třeba se něco změnilo :lool: Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Mě povídej :(. Jsem dojel včera z hotelu v horečkách a s neskutečným kašlem. Myslel jsem, že už dnes půjdu do práce, ale když mě šéf slyšel v telefonu, tak řekl, ať jsem do pátka doma a přijdu až v pondělí... Už jsem myslel, že celý podzim, zimu a jaro přejdu bez nemoci. Leda tak hovno :( Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky