Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

(1) V období od 1. listopadu do 31. března, pokud

-) se na pozemní komunikaci nachází souvislá vrstva sněhu, led nebo námraza, nebo

-) lze vzhledem k povětrnostním podmínkám předpokládat, že se na pozemní komunikaci během jízdy může vyskytovat souvislá vrstva sněhu, led nebo námraza,

lze užít motorové vozidlo kategorie M nebo N2) k jízdě v provozu na pozemních komunikacích pouze za podmínky použití zimních pneumatik18a), a to u motorových vozidel s maximální přípustnou hmotností nepřevyšující 3 500 kg na všech kolech a u motorových vozidel s maximální přípustnou hmotností převyšující 3 500 kg na všech kolech hnacích náprav s trvalým přenosem hnací síly. Zimní pneumatiky podle věty prvé musí mít hloubku dezénu hlavních dezénových drážek nebo zářezů nejméně 4 mm a u motorových vozidel o maximální přípustné hmotnosti převyšující 3 500 kg nejméně 6 mm.

Upraveno uživatelem Jack_Reacher
Odkaz ke komentáři

Tak mně je to celkem jedno, nikam s přezouváním nespěchám, jen mi je těch zimáků trošku líto huh.gif Zrovna dneska odpoledne bylo krásných 15°C a cesta domů za rovných 11 na sto, což není úplně ideální.

By se to počasí mohlo teda rozhodnout, ať si klidně mrzne a napadne metr sněhu, ale ať je to konstantní a ne takovýhle extrémy biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

Mě povídej :(. Jsem dojel včera z hotelu v horečkách a s neskutečným kašlem. Myslel jsem, že už dnes půjdu do práce, ale když mě šéf slyšel v telefonu, tak řekl, ať jsem do pátka doma a přijdu až v pondělí...

Už jsem myslel, že celý podzim, zimu a jaro přejdu bez nemoci. Leda tak hovno :(

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...