raym0n Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 to je patek! prave mi prisla vyplatnice!!! Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Já mám výplatu od včerejška na účtu, respektive už jen část :lool: P.S. Za výplatnici si nic nekoupíš :P Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 tak jasne(navic papir snese vsechno, znas to :lool: ), na ucte nejaky ty hrachy jeste nastesti zustaly, ale aspon uz vim, kolik kapriku pritece v pondeli. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 To mně ani moc dlouho ne, hned ještě včera -12t podnájem Praha -4,5t byt Brno ...voda ustupuje, ale auta čekají stále na své majitele B) Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Jde o to čemu říkáš pro každého to znamená něco jiného. :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Černoch v akci :lool: http://www.youtube.com/watch?v=Dhe7IeKmCU8 Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Twe, grafik mi řekne, že otočit návrh vizitky o 90°je problém. Ještě, že už je ten pátek Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 vseci jsou u vody väčšina obyvateľov ČR Twe, grafik mi řekne, že otočit návrh vizitky o 90°je problém. Ještě, že už je ten pátek je to problém, pretože sa pozri aký má tvar...to si komu dával robiť :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Tak neměl vymýšlet prasečiny a navrhovat to nastojato. Mám tady 23 vizitek a nastojato není ani jedna Ono je sice pěkný být originální, ale když to pak někdo bude mít zastrčený v nějakým vizitkáři, tak asi nebude moc nadšenej, že musí otáčet hlavu, aby si to přečetl Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Si si mal nájsť niekoho iného :P by som ti to navrhol Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Já to dostal vlastně jako "bonus". Původně mi navrhoval logo a slíbil, že dodá dva návrhy, ze kterých si pak vyberu. Ale pak dodal jen jeden a jelikož se mi líbil, tak jsme se domluvili, že druhej už dělat nebude a udělá mi místo toho vizitku. Ale tak budu toho chtít časem asi víc, tak se kdyžtak ozvu Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 8, 2013 Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 Dobre rano vsem brnenskym honicu postu, haha :lool: panove, lina huba ~ hole nestesti, takze to zkusim. Nemate nekdo moznost sehnat 2x vnejsi kloub pro O2 (original) za nejakou rozumnou cenu? Chci vymenit oba, Jelda mi doporucil neco z tohoto: http://www.cc-autodily.cz/search/?keyword=1K0+498+099+B a kluci mi rekli, ze i nemecky puvod a znacka SPIDAN neni zadna hitparada(coz bych od kloubu za 2k uz proste necekal a zarazilo me to), ze jsou nachylny k praskani manzet , takze se zeptam, mate nekdo moznost sehnat originaly, tedy dil cislo 1K0498099BX za rozumnou cenu? Bylo mi receno, ze to jde i pod 2k. Diky za info. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 8, 2013 Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 Nevim, zda jsi zde na spravnym miste :P Odkaz ke komentáři
Daywalker Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 Dneska by to chtělo umýt auto, tak snad to vyjde :) Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 Dobré ráno. Já auto musel umýt včera, jelikož jsem večer rozvážel na svatbě, tak ať to trošku vypadá. Velice mne překvapil zájem o mýho Laurina :D. Dost mne to potěšilo. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 Zdravím :) Tak už nám začínají letní problémy Včera se tu prohnala menší bouřka a od té doby nejde internet. Telefon valí, ale net vůbec. Ale aspoň O2 funguje celkem pružně a zítra v poledne přijede technik, tak snad to pošéfí. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 Tu dnes mega búrka akoby niekto lial vodu, za prahou krúpy veľké asi ako golfové loptičky :( Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 Super... Chci udělat mladé radost, že za ní dojedu. Přijedu k ní a nic, vlezu za půl hodiny do auta a pavouk jak pi*a od místa, kde je cca dálniční známka, zhruba 15cm do středu okna. Nevíte, jestli kooperativa nemá v Brně nějaký svůj servis, kam bych hodil auto, udělali by mě to na počkání (s tím, že by to třeba 6hodin schlo) a pak by si to vyřídili mezi sebou? Abych nemusel dávat prachy nebo tak? Nikdy jsem prasklé přední sklo neměl, tak nevím, jak to chodí :(. Mě se ta smůla prostě nehodlá pustit, tak si užívejte štěstíčka kamarádi, co to jde. Já tu smůlu chvilku ještě podržím u sebe :( Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Dobre rano, na pockani nevim, ja kdysi Fabii rano privezl a odpoledne vyzvedl. Jedno je u parkoviste mezi Tescem a Vankovou (u tramvaje), ja byl treba na Hybesove. Vyplnil jsem papiry a nic se neplatilo...pak mi prisel jenom dopis o plneni pojistneho na sklo... Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Dobré ráno. Jak se to tam jmenuje? Já počítám s tím, že to nebude do hodiny, ale že bych jim to tam třeba v 1dnu zavezl a v 5 v 6 vyzvedl. Pokud se nic neplatilo, tak by to bylo super, protože mám odložené penízky na chip a chtěl jsem po výplatě (15.) jet. Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 (upraveno) Zkus Autosklo Roger naproti Tescu za nádražím Kdysi Toyota corola lepené oprava trvala 5 hod.max spokojenost,ale je to už nějakých 15 let, tak teď nevím. Honza Upraveno Červen 10, 2013 uživatelem Ororo Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Stačí do strýčka google napsat něco jako "přední sklo brno" a název tvé pojišťovny a zavolat si tam jak to mají s časem... Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 (upraveno) Zkus Autosklo Roger naproti Tescu za nádražím Kdysi Toyota corola lepené oprava trvala 5 hod.max spokojenost,ale je to už nějakých 15 let, tak teď nevím. Honza Jop, o těch vím :) 2 Technik: Chtěl jsem se prvně zeptat, jestli tu někdo s někým nemá zkušenosti. Ono se přeci jen lépe věří někomu, kdo s nějakou firmou má zkušenost než "nějakým" webovkám :) Edit: táááák, zítra bych měl mít vyměněné sklo. Když jim to tam do 1dné odvezu, tak to do večera budu mít vyměněné. http://www.autosklo-vm.cz/opravy-autoskel-zdarma Snad to teda tak bude, jak píšou a jak mě řekli do telefonu :X. Netlačilo by mě to, ale jelikož s autem ve středu potřebuji jet pryč, tak bych byl rád, když by to bylo hotové. Upraveno Červen 10, 2013 uživatelem Wokhiii Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 No vidíš, tak očividně je postup stále stejný jako před X lety když jsem měnil na Fabii ;) Jinak chválím ČP, zcela automaticky mi po zániku úvěrové smlouvy u Škofinu poslala výpis s bezeškodními měsíci B) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Tak nová hračka HP EliteBook 8470p dnes dorazila z Indie a už se instaluje B) Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Nejaký indexy, pche :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 To nemáš špatný, natož že 7,9 je maximum ... to máš docela stroj, ale asi to nebude notebook ... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky