Wokhiii Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Dobré ráno... Tak nevím, jestli mě to štěstí není doopravdy souzeno. Jedu ráno do práce, na úzké cestě uhýbám autu, jedu tak 60-70km/h a najednou z vysoké trávy vyskočí srnka a namlela mě auto. Sice tomu v podstatě nic není, ale i tak mě to sere. Jsem nestihl ani dupnout na brzdy, takže dostala plnou, otočila se a utekla. Doufám, že někde chcípne jako retard. Tohle se nedělá!!! Oktule má rozbitou přední masku, blinkr a ostřikovač světel (naštěstí). Xenon funguje, nárazníky a blatníky drží. Ale prostě takové štěstí mám opět jenom já :-/ Doufám kamarádi, že se Vám daří lépe :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 No mám takový dojem, že i Lubinob měl během víkendu obdobnou situaci, na FB jsem zahlédl video z jeho přední kamery a bylo to teda o fous ... :( Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Celou neděli jsem lítal jak prase, protože jsem úplně nadšený z toho chipu od Funa. Dnes jedu pomalu kadla kadla a sejmu ji :(. Mrška utekla, auto odjelo, mě zbyla vymletá značka, plastová mřížka zabouchlá v chladiči a prasklá maska no. Jsem rád, že vlítla pod předek, kdyby vletěla do boku, tak bych byl na tom asi trošku hůře. I tak je to nepříjemné. Máš někde link z té onboard kamery Lubinoba? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Snad mě Lubo nevytrhá vlasy na hlavě :D http://www.youtube.com/watch?v=6E2Je7L27og Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Ty vole... Taky drsný. Poblbý zvířátka :( Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Matka příroda... a nemáš nějaké připojištění proti střetu zvěří nebo tak? Jsem to možná někde zahlídl i k povinnému ručení, teď jen otázka kolik by za to byl příplatek a co se stane, když zvíře uteče a zůstane rozbitý auto Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 (upraveno) Tohle asi ani řešit nebudu. Havarijko mám spoluúčast 5tis, proti střetu se zvířátkem nemám. Myslím, že nejdražší bude lak masky a ostřikovače:D Upraveno Červen 24, 2013 uživatelem Wokhiii Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 To já měl u Citiga 1% spoluúčast, ale naštěstí jsem nemusel co se týče pojištění nic řešit Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Kvůli 2tis. to asi nebudu nijak řešit. Vysolím prachy a bude to... Aspoň můžu dát masku do černé, na co jsem se také chystal :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Tak to se ještě dá, kdyby to byl nárazník či blatník, to by bylo horší skrz díl + lak, ale tohle když jsi víceméně stejně chystal vyměnit tak "tím lépe" Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 ...opět něco převzatého z FB a tentokrát od JIMa - za půl roku tu jsou vánoce a tak se přiznejte, kdo už nakupuje nějaké dárky? :D Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 :D :D :D Ještě nemám zaplacenou letošní dovolenou a už bych měl nakupovat na Vánoce... Což mě připomíná, že mám koupit i něco máti k narozkách. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 ... to já čekám na až nějaký last v půlce srpna - začátkem září Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 kdo je připraven, není překvapen :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Divoká zvířata jsou ludry, nevíš kdy kde a kam skočí :( Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Dostal som ale čierneho Petra ako vodič a cesta k hlavnej je teda otrasné šírka asi 1,5 pruhu a vysoká tráva/les. Bilancia asi 5-6 zajacov a jedna srnka, predok som nepozeral Však co, když středověk, tak se vším všudy. Ty nevíš, že se ve středověku během cestování lovila zvěř, aby bylo co k večeři?? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 ...co zajíce či srnku, ale někde v Africe by brali lva, slona či antilopu Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 No keby som šiel o 10km/h tak jedného zajaca určité dám :lool: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Tý jo, takový středověký safari by nemuselo být od věci ...Ale na tu antilopu už by to chtělo aspoň tu mysliveckou oktávku, aby to bylo kam naložit Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Ale "erzeta" by tam bola luxusná :D mne stačilo keď som išiel "na oči" takých 50-60 a zrazu 180° za trávou Jim: som zabudol že idem na promócie, tak sa dohodneme nejaký iný deň...teraz mám pre zmenu málo času :D (návšteva) Už ani neviem kde to bolo, tma jak v rohu niekde tu http://goo.gl/maps/qJYcR Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Dneska je den, dneska by to šlo :D Už je čtvrtek lehce po obědě? Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Rozhodl jsem se, že už nechci žádné další problémy s oktulí, tak ji prodám. Jak si tu zbořku někdo odveze, jdu prostě pro nejlepší Škodu, co se vyráběla: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Koupíš Skajovu O2 Combi novotu a nebo Olafovu Lunárku ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 No, ty kulomety pod pršetními reflektory by se v praxi aji hodily...o tom by škodovka mohla začít vážně uvažovat...za příplatek, samozřejmě :D Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 <rejp>To nejsou auta. Jedině schoooda Henlajn, která je vybavena dvěma velmi těžkými kulomety :D </rejp> Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Přátelé, do jakých destinací se letos chystáte vydat na dovolenou? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Jo, kdo ví, jestli vůbec letos bude nějaká dovolená, natož kde Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 my byli v tom HU, pak na šumavu a po novým roce nějaká exotika jako svatební cesta Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Svatební cesta? Hmmm, že by byly koláčky? :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky