Wokhiii Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Jsem si tím tvým postem vzpomněl na to, jak jsme ve škole počítali IP adressy a sítě, podsítě. Nikdo nám to nevysvětlil a tak v každé písemce za 5 :D. To bylo strašné... Pak jen chodit za profesorem na kobereček/někteří na kolena :D a nechávat se přezkoušet. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Tak kdyby mě sítě bavily, jistě bych o nich něco věděl, ale zatím to nebylo potřeba a tak k tomu nedošlo. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Nemůže každého bavit všechno že. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Naštěstí nejsem on-site a tak se se sítěmi nepotkám, dělám remote podporu a abych ji mohl dělat, musí uživateli síť fungovat :lool: Masakr, dát s Fabkou meloun kilometrů... více ZDE A jak to bude dál? Počítadlo kilometrů jeho vozu po miliontém kilometru už neukáže vůbec nic, na displeji se po čísle 999 999 objevilo už jen šest vodorovných čárek, s něčím takovým konstruktéři vozu totiž evidentně nepočítali. Pečlivý ekonom ze Sprockhövelu ale bude podle svých slov ujetou vzdálenost i nadále zapisovat podle denního počítadla kilometrů. „Pokud auto vydrží, a s tím počítám, budu moci hlásit i další rekord,“ doufá. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Jsem si tím tvým postem vzpomněl na to, jak jsme ve škole počítali IP adressy a sítě, podsítě. Na jakou školu jsi chodil?? Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Střední škola informačních technologií a sociální péče, Purkyňova 97. Tak se škola jmenovala. Teď je to cosi jinýho. Elektrotechnická či co, protože se sloučili s jinou školou Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 A ze sítí vás dusil Košťál, co?? Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Jojo, dědoušek náš. On byl i mým třídním a říkal, že jsme byla první třída, která se mu vymkla z kontroly :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Ve kterým roce jsi tam byl?? Já 2004-2008. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 2007 až 2011 :D. Jsme se minuli :X Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Hmm já byl na střední 1997-2001 ... toto letí :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Jo jo, je to tak Všechno je to pryč...ale byla to pohodička, klidně bych si to dal ještě jednou Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Já bych si to nedal znovu. Teď se mám lépe. Sice né úplně dobře, ale lépe se mám :D Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Tak to se asi nedá uplně srovnávat, ale já vzpomínám rád :D Já chodil na ekonomku, bylo nás 6 borců a 25 holek ... žádný povinnosti, škola mi šla v poho, takže plno času na pi*oviny :D Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Já si vybral párkovský obor, takže jsme tam měli 2 holky. Škola mě nešla, volného času plno. Ale už bych se nevrátil. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Neříkám že na školu nemám dobré vzpomínky - obchodka, 90% holek ale jinak prostředí, zkoušení a ty testy nevím nevím... navíc vydělávat peníze je jiná liga, dneska bych s těmi 3mi tisíci, co jsem měl při škole měsíčně z brigády těžko vyžil Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 já bych se z fleku vrátil na školu, ještě více na ni kašlal a hned začal podnikat na sebe Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Já Vám dám vracet se do školy. Huš do práce bando jedna,kdo bude vydělávat na nás skorodůchodce. :lool: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Já si vybral párkovský obor, takže jsme tam měli 2 holky. My jednu a ta ještě v prváku odešla :D Ale polovina školy byly přece holky na sociální péči a ekologii, takže rozhodně bylo na co koukat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 ...chudáci, 4 roky bez ženský Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 To víš, ajťáci si vystačí sami :P Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 A nás bylo ve třídě 6 kluků a 18 holek. :P Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 juhuuuuuuuuu zdar z Cerne Hory :D vedro jak svina kolem 40 :D Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 no zijeme nak jak se musi no... nic spektakularniho :) Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Zdravo Vladan kdes byl tak dlouho. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Hezky patecni volny den Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Ty toho už taky moc nenaspíš, že?? :D Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 (upraveno) Dobré ráno My jednu a ta ještě v prváku odešla :D Ale polovina školy byly přece holky na sociální péči a ekologii, takže rozhodně bylo na co koukat Jojo, jednu jsem si našel a už jsem s ní 3 a půl roku :-D ...chudáci, 4 roky bez ženský Ale ty 2, co jsme měli ve třídě byly vymletý více, jak D1čka :D Upraveno Červenec 5, 2013 uživatelem Wokhiii Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky