Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Není to u žádné známé firmy. Dělá to chlapík kousek od Kyjova, ale teď jsem tam byl se 3 autama v průběhu dvou dní a třeba do udělal s jedničkovým 1.9 66kW, tak fakt mazec. Na t4 opravil jeden chip, kdy auto nesmyslně kouřilo už od spodu.

Tak jsem zkusil nadhodit téma dvojková oktávka a tdi pd. Narovinu mi řekl, že se spotřeba na tom ladí špatně. Hlavně, že většina lidí po chipu auto hodí a diví se, že jim spotřeba trošku vzroste. Každopádně to zkusíme, nahraje mi to do auta, když by mi to nevyhovovalo, tak to zkusíme upravit nebo tam nahrajeme původní nastavení.

Odkaz ke komentáři

Brouk v garáži ještě není, snad po neděli palec.gif

...V áčkách jsem to nevyřizoval já osobně, ale strejda. No ale bylo to s něma peklo, klasika ;) Napřed tam byl informativně na zjištění, kolik by dali. Strávil tam 3 hodiny, než z nich něco vypadlo, tuším nabídli cca 190tis. Pak teda odjel, nějak si tuším stěžoval na tom jejich call centru, tak potom samozřejmě několikrát volali a posílali SMSky, že se omlouvají, o auto mají zájem, mají pro něj připravený řešení a že by teda dali něco kolem 200. Tak asi po týdnu tam jel s tím, že by jim to nechal. Najednou nabídli jen 175tis, tak se s něma musel zase dohadovat, až se nakonec dostali ke 195tis s tím, že 4800 Kč je nějakej poplatek na prověření původu a kilometrů, kterej se musí uhradit. Po 2,5 hodinách dohadování to nakonec dopadlo tak, že poplatek stáhli na polovinu a finální cena byla 192tis a nějaký drobný. Upřímně řečeno jednání strašný, to by je člověk nejradši nakopal do hader (hlavně, že na webu mají napsaný, že celej proces včetně vyplacení peněz netrvá déle než hodinu), ale na druhou stranu je fakt, že cenu udělali nejlepší. Předtím jsme byli v EuroCaru a tam borec řekl, že by dal tak 100tis rolleyes.gif

Odkaz ke komentáři

Tak oktávku už máme doma, nějaký to naladění proběhlo. Tlačil jsem ho na minimální navýšení výkonu, spíš na spotřebu. Chlap mi narovinu řekl, že tahle jednotka je prostě taková, že snížení spotřeby bude minimální (mít novější, tak to jde srazit o půl litru, ale tahle prý ne - prý ji měl 4 roky v autě a ví o čem mluví).

Ale tak přidal mi trochu krouťáku, upravil palivovou mapu, otáčky turba přidal max. o 6%. Takže prý je to hodně šetrná varianta pro auta, která by měla přidat cca 20% výkonu. Tož jsem to zkoušel po cestě domů a jako jo, asi to i trochu jede :D

Jinak mi zazálohoval moje nastavení, ale porovnal to a měl jsem 100% sériovku. A co se mi líbilo, tak když teď během dovolené zjistím co se mi nelíbí, tak můžu přijet a zadarmo mi to upraví - říkal, že mi dal takovou nižší verzi, že když se mi to bude zdát slabý, tak mi to prostě přidá a nebo naopak. Tož uvidíme :-)

Odkaz ke komentáři

25.500 km najeto za 30 let, tipuji :rolleyes:

Ty folie, pokud budou kvalitní tak vydrží dost, ale počítej, že po X letech budou chtít stejně vyměnit. Nejčastěji dochází k degradaci pojiva, takže to začně odstávat a nekvalitní fólie časem popraskaji (ztvrdnou). Jinak to mytí není problém, jen počítej že už zevnitř není sklo, takže je to samozřejmě náchylnější na poškábání (ale i škrábance jdou do určité míry "vyžehlit").

Odkaz ke komentáři

Kluci, kamarád tohle auto koupil přímo od prvního majitele, který je zapomněl v garáži. Nechápu, jak je možné, že někdo zapomene takovou krásku v garáži, ale je to tak. Nedokáži si představit, že bych nechal oktu někde v garáži a pak ji třeba 2 roky hledal a na nějaké místo nešel 25let :D. Představa šílená.

Auto má původní lak, až na kuft, ten se stříkal někdy dříve, ještě před kamarádovým vlastnictvím.

Auto má doopravdy nestočených 25 500km. Sedačky jako nový, karbec smrdí úplně úžasně, ještě u podběhů je původní igelit z Mladé Boleslavi. Auto je prostě peecka, poháněli jsme včera nad ním všichni.

Jim: Určitě by to šlo domluvit. Bydlí kousek od Brna, takže by to neměl být problém.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...