technikus Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Skaja Uz jsem si tak nejak zvyk, ze o vikendech a st.svatcich to tu otviram i zaviram sam :D Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Zdravím po pracovním pátku, no nic pátek večer, tak je třeba vyrazit si trochu vyčistit hlavu před tou velkou cestou :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Pracovnim? Tak snad byl alespon trochu klidnejsi nez bezne :) Uz frcis na dovolenku? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Tak už je tam, holka :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Mas namysli turbicko? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Jaký turbíčko?? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Jsi psal ze musis neco postelovat u Raketky :P Jinak hned je den krasnejsi, kdyz potkam chvili po sobe 2 Citiga :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 No s turbíčkem si dneska hraju, ale zatím bez úspěchu. Nicméně ten minulej post byl o tom, že už je mámino auto v áčkách ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 A Beetle v garazi? ...a ze zelene udelali sedou metalizu :D Jak dlouho jsi cekal v Ackach nez bylo vsechno vyrizeno? Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Můžu vědět za kolik ji vykoupili? Jinak pracovní pátek byl, ještě se dolaďovali poslední resty a ještě na pondělí jsem si domluvil chip auta před odjezdem, tak snad mi to tam někde neumře :) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Není to u žádné známé firmy. Dělá to chlapík kousek od Kyjova, ale teď jsem tam byl se 3 autama v průběhu dvou dní a třeba do udělal s jedničkovým 1.9 66kW, tak fakt mazec. Na t4 opravil jeden chip, kdy auto nesmyslně kouřilo už od spodu. Tak jsem zkusil nadhodit téma dvojková oktávka a tdi pd. Narovinu mi řekl, že se spotřeba na tom ladí špatně. Hlavně, že většina lidí po chipu auto hodí a diví se, že jim spotřeba trošku vzroste. Každopádně to zkusíme, nahraje mi to do auta, když by mi to nevyhovovalo, tak to zkusíme upravit nebo tam nahrajeme původní nastavení. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 ...predpokladam ze tak 185 - 195tKc Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Ofeig: Tomáš Esterka? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Brouk v garáži ještě není, snad po neděli ...V áčkách jsem to nevyřizoval já osobně, ale strejda. No ale bylo to s něma peklo, klasika ;) Napřed tam byl informativně na zjištění, kolik by dali. Strávil tam 3 hodiny, než z nich něco vypadlo, tuším nabídli cca 190tis. Pak teda odjel, nějak si tuším stěžoval na tom jejich call centru, tak potom samozřejmě několikrát volali a posílali SMSky, že se omlouvají, o auto mají zájem, mají pro něj připravený řešení a že by teda dali něco kolem 200. Tak asi po týdnu tam jel s tím, že by jim to nechal. Najednou nabídli jen 175tis, tak se s něma musel zase dohadovat, až se nakonec dostali ke 195tis s tím, že 4800 Kč je nějakej poplatek na prověření původu a kilometrů, kterej se musí uhradit. Po 2,5 hodinách dohadování to nakonec dopadlo tak, že poplatek stáhli na polovinu a finální cena byla 192tis a nějaký drobný. Upřímně řečeno jednání strašný, to by je člověk nejradši nakopal do hader (hlavně, že na webu mají napsaný, že celej proces včetně vyplacení peněz netrvá déle než hodinu), ale na druhou stranu je fakt, že cenu udělali nejlepší. Předtím jsme byli v EuroCaru a tam borec řekl, že by dal tak 100tis Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Jojo znam z Citiga, kde mi vzhledem ke stari auta ten poplatek odpustili. Ale jinak jak pises, zkouseli a zkouseli nez jsme se dopidili k te puvodne mnou vyslovene cifre hned na zacatku Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Jack_Reacher: Nee, není to on. Já vím příjmení - teda nevím, ale kdybych ho viděl napsané, tak si myslím, že bych ho poznal :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Dneska je pekne, dneska by to slo :) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Tak oktávku už máme doma, nějaký to naladění proběhlo. Tlačil jsem ho na minimální navýšení výkonu, spíš na spotřebu. Chlap mi narovinu řekl, že tahle jednotka je prostě taková, že snížení spotřeby bude minimální (mít novější, tak to jde srazit o půl litru, ale tahle prý ne - prý ji měl 4 roky v autě a ví o čem mluví). Ale tak přidal mi trochu krouťáku, upravil palivovou mapu, otáčky turba přidal max. o 6%. Takže prý je to hodně šetrná varianta pro auta, která by měla přidat cca 20% výkonu. Tož jsem to zkoušel po cestě domů a jako jo, asi to i trochu jede :D Jinak mi zazálohoval moje nastavení, ale porovnal to a měl jsem 100% sériovku. A co se mi líbilo, tak když teď během dovolené zjistím co se mi nelíbí, tak můžu přijet a zadarmo mi to upraví - říkal, že mi dal takovou nižší verzi, že když se mi to bude zdát slabý, tak mi to prostě přidá a nebo naopak. Tož uvidíme :-) Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Dobré ráno... http://www.behance.net/gallery/Skoda-Rapid-130/9705367 Včerejší focení kamarádova rapida. Neskutečný mít 25,5K za 30let :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Co je 25,5K? Co udělají folie na skla autě po několika letech? Zesvětlají, popraskají nebo jaké s tím máte po letech zkušenosti? Mohou se zaprášená okna zevnitř poté mít normálními prostředky, nebo je folie náchylná? Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 25.500 km najeto za 30 let, tipuji Ty folie, pokud budou kvalitní tak vydrží dost, ale počítej, že po X letech budou chtít stejně vyměnit. Nejčastěji dochází k degradaci pojiva, takže to začně odstávat a nekvalitní fólie časem popraskaji (ztvrdnou). Jinak to mytí není problém, jen počítej že už zevnitř není sklo, takže je to samozřejmě náchylnější na poškábání (ale i škrábance jdou do určité míry "vyžehlit"). Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 krasaveeeeeec, šlo by domluvit scuka? rád bych se kouknul na nějaké origo věci co já už mám bastlené, ale ta barva je origo? jinak bacha na tacho má jen 5 míst, já mám taky 33tis(ale pokolikátý :D) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 25 500 km za tolik let? Sice dobrý, že je auto víceméně nový, na druhou stranu, zda je nutnost auta při takovémhle nájezdu? ...i když tohle auto nemáš asi na denní ježdění JIM: aha, takže legálně přetočený tachometr :D Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Kluci, kamarád tohle auto koupil přímo od prvního majitele, který je zapomněl v garáži. Nechápu, jak je možné, že někdo zapomene takovou krásku v garáži, ale je to tak. Nedokáži si představit, že bych nechal oktu někde v garáži a pak ji třeba 2 roky hledal a na nějaké místo nešel 25let :D. Představa šílená. Auto má původní lak, až na kuft, ten se stříkal někdy dříve, ještě před kamarádovým vlastnictvím. Auto má doopravdy nestočených 25 500km. Sedačky jako nový, karbec smrdí úplně úžasně, ještě u podběhů je původní igelit z Mladé Boleslavi. Auto je prostě peecka, poháněli jsme včera nad ním všichni. Jim: Určitě by to šlo domluvit. Bydlí kousek od Brna, takže by to neměl být problém. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Zapomenout někde auto? Taky bych chtěl nějaký takový najít JIMe, co je na tom pravdy, že pojištění motorky [čti skůtru] (do 125 ccm) stojí povinný i havarijní leckdy víc jak na auto? :o Co je za vyřizování to pojistit jenom na sezónu? Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 muže být, protože u moto je vyšší sazba na havko, vyšší riziko, jsou blázni co mají moto pojištěnou ale kolem 200 tis se bavíme u moto s plnejma bonusama kolem 12 tis Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Plný nemám, však oba víme :lool: Mám namysli skutřika do 70 tisíc Kč, nějakou 125 cmm v automatu na Béčko. Zaujalo mě to, že to jede a nic nežere, nicméně sem se pak zarazil u toho pojištění. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Ty jo, já měl v 18cti 125ccm v manuálu za 1500 na rok, ale bez havarijka, jen pojištění. Toho bych se absolutně nebál a skůtr za 70tis je totální pajčovina co můžeš udělat :D. Dej mě 70tis a do 3dnů máš krásnou 125ccm skůtra v Praze :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky