raym0n Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 za ty prachy jdi radsi do nejakyho asiata, za 5k muzes mit kopii S4ky, mrkni na web antelife.com Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Tak asi takhle, telefon svými parametry odpovídá ceně, ale kolem 5 tisíc už jsou slušné i značkové telefony (HTC, Sony, Samsung) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Dnes som ho vymákol :P Chudák, takovej zabordelenej :( To je skoro jak ten posranej žigul ze slunce seno Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 o značku mi nejde, já to nemám na image, ale na práci :D nejradši bych zase nokiu s šoupačkou klávesnici, ale to už je dneska utopie, škoda že se ta moje C6 začiná srát :( Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 JIM Já poté, co jsem byl několik let nadšenec Nokie a poté objevil dotykáče Samsung, už jim jen tak neodolám. Jo, nemají čistej Android, ale jejich podpora je v poslední době velmi dobrá, aktulizace posílají jednu za druhou na plno jejich modelů a od starších neaktuálních po ty nejnovější špičky. Já jsem spokojen, byť jsem za telefon zaplatil nemálo peněz a velikostí se jedná o pádlo (5"), ale už se v dnešní době mimo práci obejdu bez tabletu / notebooku / počítače a vyřeším vlastně cokoliv z chytrýho mobilu (druhá podmínka byla neomezený tarif u operátora a vyšší datový FUP) SKAJA Nemáš vozík? Naložíme Beetla a odvezeme si ho, když ho někdo nechá takhle pustošit pod stromem... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Tak, a jsem zase bez internetu. E.On se někde hrabe v drátech a veškerý služby od providera jsou celej den off Naštěstí mám net v mobilu, sice s malým FUPem, ale na brouzdání to stačí...dokonce i na kompu to šlape celkem použitelně. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 když já to mám fakt jako telefon, chápu že potřebuju ted s androidem, ale s full dotakáče, opravdu nejsem nadšen, halt stárnu a nechce se mi zvykat :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Tak skús nejakú nokiu s tlacitkami ako blackberry lepšie nez toto čo si dal link Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Jo, v dnešní době hledat ideální zařízení je porod... a s výdrží taktéž, nabíječka v práci, v autě, doma je dneska základ Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Jime pouze 4GB ROM ti na androidu zkomplikujou zivot, pokud chces full qwerty klavesku mrni na BB Q10 Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 oki seru na to:D až dedne nokia, budu to řešit :D jestli fakt ze těch komunistů nebylo líp :lol: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Drž se jí zuby nehty, přechod není jednoduchý nicméně pokud si dotykáč oblíbíš, bude to zase pokrok dopředu Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 ale Cž už je dotyková, ale má prostě i tu klávesnici ;) Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Já mám jeden dotykáč 5 let a nemůžu si stěžovat. Až na to, že mu odešlo hlavní ovládací tlačítko :D. Ale tak na volání a sms stačí. Na druhé blbosti mám starší HTC one V. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Jime pouze 4GB ROM ti na androidu zkomplikujou zivot, pokud chces full qwerty klavesku mrni na BB Q10 Proč myslíš? Dneska už jdou apky instalovat na kartu.. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 ne vsechny a setkavam se s telefonama s Androidem a plnou 4GB ROM cim dal casteji Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 a proč u samsungu to ROM není? a je to jen u tech béčkovejch značek? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Ondro, bavíme se o vnitřní paměti? Já mám teď 128MB, rootnotej telefon a všechny apky na kartě :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 i Samsung dela telefony s 4GB ROM, a u nej je to jeste horsi pri tom kolik sracek do FW Samsung cpe nebavim se o operacni pameti ale vnitrim ulozisti telefonu, a ne kazdej chce rootovat telefon a resit instalaci na kartu Peto Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Ehm, není ROM jako RAM ... U toho telefonu co posílal JIM má RAM 1 GB a do této paměti se ukládají spuštěné aplikace pro rychlejší spuštění apod., ale není to paměť, do které by se dalo cokoliv nahrávat / ukládat. K tomu má telefon vnitřní paměť ROM a tu má zmíněné 4 GB na ukládání fotek, aplikací, souborů apod., které jsou vidět po připojení přes USB k PC. :P ...k tomu má telefon ještě slot na microSD karty (levné, rychlé. docela rozšířené v mnoha zařízeních) a tam by mohl dát až 32 GB (rozchodí-li tuto velikost tohle zařízení) Ale jinak je to tak, součást ROM (chápáno jako disk) je zabrána operačním systémem, u čistých Androidů nějaká stovka MB, třeba u Samsungu až několik GB (holý systém s customizací výrobce) - např. na mé S4 je z 16 GB uživatelsky dostupných něco kolem 9,5 GB Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 až na to že temu furt nerozumím :D, jdu na oběd ;), třeba to pak bude lepší Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Já to pochopil :) Mám ROM 128 MB.. Xperia X8 Takže pro mě 4GB jsou docela hodně Ale jinak je to tak, součást ROM (chápáno jako disk) je zabrána operačním systémem, u čistých Androidů nějaká stovka MB, třeba u Samsungu až několik GB (holý systém s customizací výrobce) - např. na mé S4 je z 16 GB uživatelsky dostupných něco kolem 9,5 GB A to se vyplatí.. Proto nemám rád Samsungy.. Několikrát jsem přeinstalovával a nikdy více... Zlatej Sony nebo Gigabyte... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Nebudeme se tu přece hádat, ale tak jak každý preferuje jinou značku auta, televize apod., tak je to i u mobilu. S čím si spokojen, to preferuješ a sdílíš své zkušenosti dál :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 ja to neberu jako hadavani ale diskusi, Andorid neni jednej komu z primarniho uloziste zmizi po instalci FW 4GB ale je rozdil kdyz mizi 4GB z 16GB a 4GB z 4GB. Peto tvoje Xperia ma z vyroby Android 1.6 tam ty pozadavky trosku nekde jinde nez pro 4.1. S tim co vyrobci serou do FW to je dasi vec a proto i google chce vydavat tzv. clean verze FW pro telefony od samsugu (nejen samsungu) protoze lidi to vidi jako chybu Androida a ne chybu vyrobce telefonu kterej proste do mobilu dal mensi ROM protoze ho chce prodavat za mensi penize Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 a když k tomu dokoupim sd kartu, tak to řeší nebo ne? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 ne vzdy a ne pro vsechny aplikace a mozna budes muset telefon "cracknout" abys to mohl vubec zkusit Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 (upraveno) Dobré ráno :) Konečně pátek. Upraveno Červenec 19, 2013 uživatelem Wokhiii Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Neporadí někdo, jak v Outlooku 2013 navýším počet zobrazovaných nadcházejících položek v náhledu kalendáře? V 2010 tam bylo nastavení a šel tam navolit počet tuším 1-5 pozvánek. Outlook 2013 ukazuje jen ty za aktuální den, já měl rád přehled i třeba na další den na ráno apod. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky