Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

aktivace/boot po otočení spínačky a GPS tracking? výrobku a schování.

- GPS tracking podle me netreba nerima ze to neni resitelne

- napajene to 5V takze neni problem, bud se najde nejak svorka na BSG ktera ma 5V pri zapnutem zapalovani a lebo bude odber tak malej max. je 700mA ze to muzes nechat bezet furt a bude to resit i incidenty na parkovisti.

Ta RPI kamera nevypadá špatně. Ale kam to strčit?? ...To by bylo ideální vrazit do zpětnýho zrcátka a udělat dírku jen pro tu čočku huh.gif Otázka kolik místa je v zrcátku a jak se to dá/nedá kuchnout.

Spis bych natrel ten tistak na cerno nebo zalil do cerny izolacni hmoty a pridelal oboustrankou na vnitrni zpetny zrcatko a kabelaz hned pod stropnici nebo na rozhrani stropnice sklo.

Tak to umístění u té RPi by asi nebyl problém, ale mě osobně teda zajímá spíš jak se vyřeší SW stránka věci :rolleyes:

je to klasika HW pro Linux na architeru ARM, mam ho uz doma zatim jsem nekoupil kameru chci to testovat s USB kamerama co mam k dispozici vychytat automaticke nahravani po zanuti krabicky a pak bych objednal kameru.

Odkaz ke komentáři

To porovnávání Brna s Prahou moc nechápu :rolleyes: Co je v Praze a v Brně není? Metro? Ale no tak :lol: Praha má prostě víc lidí a vyšší průměrnou mzdu, a podle toho se všechno odvyjí, nic víc nic míň :D Pro mě je třeba Brno velký až až, já vyrůstal na vesnici a tohle mě bohatě stačí :rolleyes:

... jo dobře, v Praze je Garny a Rolbař ... my máme "jen" Vašu :D

Odkaz ke komentáři

:D

Dobry rano,

casem mi prijde, ze vsechno je tam jiny. Od cestovani (metrem jezdim asi 3x do roka :P takze i kdyz bydlim v Praze, neni vubec nutne metro pouzivat ale vystacite si i s tramvaji a autobusem ale i autem), pak co se tyce obchodu, restauraci, kavaren, sidlist, pocty benzinek, jineho nocniho zivota s poctem party, rozmanitost potkavanych aut apod., je to s Brnem nesrovnatelna zmena a kdyz ted prijedu do Brna, prijde mi to mala nudlicka :(

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...