Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Jako já bych v práglu bydlet nemohl. Ale ani v Brně. Kdybych si měl/mohl dneska vybírat, tak ideálně baráček někde na samotě, mimo civilizaci. Buď u lesa, nebo třeba na Moravě hezky u vinohradu. Široko daleko žádný silnice, žádný obchoďáky, absolutní klid a příroda :wub:

Ale pravda je, že Brno je coby město v podstatě maličký, s Prahou se to srovnávat nedá. Pár hospod, který člověk projde pomalu za jeden večer a není co dál poznávat....prostě nuda :P

Odkaz ke komentáři

Jim: ani jedno :lol:

Olaf: jojo v létě je okolí plný lufťáků, ale u nás na chalupě už se moc neobjevují, protože je tam značka slepá silnice naštěstí a sme u lesa skoro :D

Jinak varianta A je odkud pocházím v podstatě a Varianta B je chalupa ze strany rodiny přítelkyně, kde sme v podstatě teď častěji, protože je to blíž.

Edit: add alarm do auta, tak sem nakonec objednal Magicar, a odolal jsem objednat novinkovou verzi se startovacim tlacitkem a keyless odemykanim/zamykanim, pac bych se asi bal, ze se na to nebude dat spolehnout ... i kdyz to startovani na tlacitko misto otaceni klice by se mi libilo :lol:

Upraveno uživatelem Jack_Reacher
Odkaz ke komentáři

Jacku UV lampu s čističkou vypni, za 14 dnů slov řasu síťkou a dobře založený jezírko si musí poradit samo. Já ho ještě trošku přistíním a jediný co mám je fontánka pro okysličení vody jak v aquariu. Kecám já ho začal stavět před 5 týdny a dnes vypadá jak vypadá,řasa se vněm objevila jenom 2x a vždy s mírným ochlazením uhynula a padla na dno.

Odkaz ke komentáři

My máme taky čističku a měli jsme UV lampu, ale už odešla. Původní zářivka od Osramu (kupovaná před lety v Gardeně) vydržela několik let. Ale předloni jsem kupoval novou a už Gardena neměla Osram, ale nějakou no-name mrdku (holt úspory) a ta nepřežila ani sezónu. Sice mi ji v záruce vyměnili. ale ta nová zas za chvilku odešla, tak jsem se na to vykašlal.

Letos jedem bez UV a je to naprosto stejný, žádnej rozdíl ;) Voda je pořád krásně čistá, už si to asi vytvořilo nějaký přirozený čistění. Nám se tam občas dělaly taky velký řasy (takový záclony), ale osvědčila se mi na to nějaká vodička z Hornbachu. Stačilo to tam jednou za sezónu nalít a řasy vyplavaly na hladinu a sebraly se síťkou ;)

Odkaz ke komentáři

Nahodou to nebude tak spatny...ted je to sice pro vsechny spanelska vesnice ale uz dneska je dotykovy kde co z bezne dostupnych veci...bankomat, mobily, tablety, sklokeramicky desky, navigace ci pal.PC v drazsich autech apod., takze davam tomu 3-5 let a vsichni odhodi mysi s budou se kupovat dotykovy LCD monitory a notebooky :P

Odkaz ke komentáři

No nevím nevím, ono to sice vypadá hezky, ale nechtěl bych vidět ty upatlaný displeje po 8 hodinách práce :P ...Mobil člověk vezme a utře do košile, ale leštit co chvílu notes by se mi nechtělo tongue.gif

PS: W8 mám rád, do Startu nelezu, takže Modern UI vidím jednou za měsíc při restartu po aktualizacích :)

PPS: Dneska jsem se konečně dostal do Beetla a koukl na palubák. Najeto má 230 km a spotřeba je 7,5 l/100km.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...