p2p Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Brno je nejlepsi vesnica na svete.... Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 a na to si připijem, na srazu minimálně :lool: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Jako já bych v práglu bydlet nemohl. Ale ani v Brně. Kdybych si měl/mohl dneska vybírat, tak ideálně baráček někde na samotě, mimo civilizaci. Buď u lesa, nebo třeba na Moravě hezky u vinohradu. Široko daleko žádný silnice, žádný obchoďáky, absolutní klid a příroda Ale pravda je, že Brno je coby město v podstatě maličký, s Prahou se to srovnávat nedá. Pár hospod, který člověk projde pomalu za jeden večer a není co dál poznávat....prostě nuda :P Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Skaja: Varianta A nebo Varianta B Co by sis vybral? :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Me ukamenujete, az si do dvou let zmenim trvaly pobyt na Prahu, to uz me nepustite ani do Knajpy :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 JR a co z toho má tu dvojgaráž se zvedákem? já ted slintám nad tímto a to jen z duvodu přízemí :D http://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/blansko-dolni-lhota-/382763868 Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 nebo třeba na Moravě hezky u vinohradu. tak pod to se podepisu Skaja: Varianta A Je hejtman tam jsem se jednou strasne oziral celejch 14 dni den co den, vecer co vecer Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 (upraveno) Jim: ani jedno Olaf: jojo v létě je okolí plný lufťáků, ale u nás na chalupě už se moc neobjevují, protože je tam značka slepá silnice naštěstí a sme u lesa skoro :D Jinak varianta A je odkud pocházím v podstatě a Varianta B je chalupa ze strany rodiny přítelkyně, kde sme v podstatě teď častěji, protože je to blíž. Edit: add alarm do auta, tak sem nakonec objednal Magicar, a odolal jsem objednat novinkovou verzi se startovacim tlacitkem a keyless odemykanim/zamykanim, pac bych se asi bal, ze se na to nebude dat spolehnout ... i kdyz to startovani na tlacitko misto otaceni klice by se mi libilo Upraveno Červenec 26, 2013 uživatelem Jack_Reacher Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Kua to je parak... Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Nestěžuji si a běž někam smočit (se) :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Na zahrade muzu tak leda hadici na travnik :D Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 No vidíš, ta se ti může hodit na oboje esli je to aspoň coulka :D :D Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 (upraveno) Bude ještě větší - taky bych smočil :lool: :lool: :lool: jenže v jezírku voda jak teplý kafe. Upraveno Červenec 26, 2013 uživatelem Ororo Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Moc pekny Ororo Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Co by sis vybral? :D Béčko je mi sympatický, že to mám kousek od baráku. Ale je to uprostřed dědiny (byť je to prdel světa) :P Takže spíš Áčko. Ale pokud by Ol@f pořizoval vinohrad a stavěl si tam rezidenci, tak bych do toho šel s ním Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Dík ještě je na něm spousta práce,ale posedět v křesílku u jezírka s láhví dobře vychlazeného piva je příjemnější. Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Hmm to je fakt pěkný, pěkný oživení. Máme taky na chalupě, a je to hlavně setrvalý boj s řasami i přesto, že je tam čistička s UV lampou. Bohužel se nám minulej rok objevily takovy ty řasy co jsou pevný a cuckujou sou a k tomu klasicky chuchvalce ... to je pak lahoda čistit :D Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Jacku UV lampu s čističkou vypni, za 14 dnů slov řasu síťkou a dobře založený jezírko si musí poradit samo. Já ho ještě trošku přistíním a jediný co mám je fontánka pro okysličení vody jak v aquariu. Kecám já ho začal stavět před 5 týdny a dnes vypadá jak vypadá,řasa se vněm objevila jenom 2x a vždy s mírným ochlazením uhynula a padla na dno. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 My máme taky čističku a měli jsme UV lampu, ale už odešla. Původní zářivka od Osramu (kupovaná před lety v Gardeně) vydržela několik let. Ale předloni jsem kupoval novou a už Gardena neměla Osram, ale nějakou no-name mrdku (holt úspory) a ta nepřežila ani sezónu. Sice mi ji v záruce vyměnili. ale ta nová zas za chvilku odešla, tak jsem se na to vykašlal. Letos jedem bez UV a je to naprosto stejný, žádnej rozdíl ;) Voda je pořád krásně čistá, už si to asi vytvořilo nějaký přirozený čistění. Nám se tam občas dělaly taky velký řasy (takový záclony), ale osvědčila se mi na to nějaká vodička z Hornbachu. Stačilo to tam jednou za sezónu nalít a řasy vyplavaly na hladinu a sebraly se síťkou ;) Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Nooo jen, aby nam nevyplavaly na hladinu aji ryby :D Ale díky zaradu, kouknu na to. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Tak jsem zpatky v Brne, byli jsme na otocce v Lednici Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Proboha proooooc !!! Co jsem komu udelal ???!!! aneb nabidka "start" na Windows 2012 R2 Server Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 No jo kdyz vysla jako soucast edice W8.1 tak zrejme i na Server edition ale melo by ji jit v nastaveni vypnout ci dokonce odinstalovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 jako ze tam bude menu z 2008? to by me MS prekvapil Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Beru zpet, ne start nabidka ale metro / bezne desktop pozadi tam pujde definovat. Start nabidka v originalu W8 se nevrati (jen s freeware apod. SW). Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Olaf: no vidíš musíš v práci argumentovat, že musíš mít dotykovej monitor, aby si s tím mohl adekvátně pracovat :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Nahodou to nebude tak spatny...ted je to sice pro vsechny spanelska vesnice ale uz dneska je dotykovy kde co z bezne dostupnych veci...bankomat, mobily, tablety, sklokeramicky desky, navigace ci pal.PC v drazsich autech apod., takze davam tomu 3-5 let a vsichni odhodi mysi s budou se kupovat dotykovy LCD monitory a notebooky :P Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Ja som bol včera pozerať počas voľnej chvíle v Electroworlde W8 tablety, je to luxusné...kľudne na tom človek napíše Word a pod. Metro tiež pekné...ale tá cena to už kúpiš celkom fajn notebook na kanc. prácu Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 No nevím nevím, ono to sice vypadá hezky, ale nechtěl bych vidět ty upatlaný displeje po 8 hodinách práce :P ...Mobil člověk vezme a utře do košile, ale leštit co chvílu notes by se mi nechtělo PS: W8 mám rád, do Startu nelezu, takže Modern UI vidím jednou za měsíc při restartu po aktualizacích :) PPS: Dneska jsem se konečně dostal do Beetla a koukl na palubák. Najeto má 230 km a spotřeba je 7,5 l/100km. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 - jsem si celkem jistej ze tam je jen modern UI (at uz s nebo bez startu) prepnout do vzhledu W2k8 to proste nepujde - myslim ze grafici a dalsi budou stale potrebovat mysi, trackbally, tuzky, 3D mysi takze zase takovej rozmach bych tomu neprisuzoval Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky