Wokhiii Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 No, ony se dávají nějaký německý TÜV certifikáty. Ale spíš jak to chodí u nás s tím. Nejradši bych se na to vyr... a nechal zapsat jen kola, ale chci se vyhnout buzeraci od našich pánů pomáhat a chránit. Když to bude víkendovka a rychle to stejně jezdit nebude :D Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 ...vyvaření (až to kompletně rozeberu) a celolak. ... kam pujdes na lak, mas nejake reference? taky premyslim, ze na jaro zainvestuju (snazim se i osefovat garaz) treba se domluvit ve dvou a lepsi cena? kdyztak sz ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 Jestli se dnes spíš jak celolak nevyplatí folie na celé auto? Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 No, folii na auto máš cca 13tis. Celolak tak 20, co jsem tak hledal na netu. Ono jak jsem psal Raymoj, je to stará hujda, tu si doma obrousím a stříknu sám. Na nějaký 3-4kg barvy to vyjde, takže tak cca 5-6tis. za lak dám. Sice to bude homodomo, ale kamarád si tak dělal motorku a pokud nepřijde fakt někdo, kdo tomu rozumí, tak nepozná rozdíl. Už jsme to takhle zkoušeli na pár lidí. Tak věřím, že golf taky půjde takhle. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 Tak pokud sám, tak to jo ale dát nějaké firmě desítky tisíc za celolak bych si dnes už řádně rozmyslel a zvolil folii...i když i u celofolie je nutné jít na TP pro nějaký zápis do VTP/ORV kvůli barvě?! Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 IMHO záleží, jestli zachováš původní barvu (alespoň orientačně), nebo uděláš z modrýho auta oranžový Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 (upraveno) Jo, jak jsem psal nahoře. V úpravách je prostě bordel a všude ti řeknou něco jiného. Někdo říká, že do 50% plochy vozu můžeš mít folii,aniž by byla změna barvy zapsaná v TP, někdo tvrdí, že si klidně dej celou folii a třeba na střechu nalep 2x3cm nějakou webovku a vydávej to za reklamní auto, ale prostě nikde se nedozvíš, jak to přesně je :D. edit: Jako mělo by to být jakože dočasná změna barvy vozu, což se zapisovat do VTP nemusí a nikde není omezení, jak dlouho ji budeš mít nalepenou. Takže fakt nevím :D. edita: Tak, žádný kola dnes nebudou... Prý se mu vysypal passat a domů jede odtahovkou. Teď,čemu věřit -_- Upraveno Prosinec 17, 2013 uživatelem Wokhiii Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 Nesmí to člověk moc řešit. Když nebudeš přehnaně aktivní, tak seš v klidu Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Dobré ráno. Tak po včerejší vyjebávce s majitelem kol, co mě měl prodat, jsem se nasral a prolezl jsem net. Našel parádní Borbety A, 7,5j 16" za 4 ve vedlejší vesnici, tak jsem hned žhavil telefon a jel pro na ně mrknout :D. Budou chtít pořádně umýt, protože ležely cca 5let ve sklepě, ale límce mají už vyleštěné, v podstatě nekopnuté, nepodřené a pán ještě slevil o pětistovku. Mám teda letos zajímavý Vánoce :D. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 A copak jsi měl včera za příhodu? Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Asi takhle: Borec byl z Tábora, nabízel pěkný kola za pěknou cenu. No a já po něm chtěl, ať mě to pošle PPL a že prý ne. Pokud mu dám 500 (což bych dal stejně za ppl), tak mě to doveze. Říkám, že cajk, tak ať dovalí. Včera volal, že mu nejede auto jak má a že to otáčí domů (údajně ujeto 40km od baráku), vymění baterku a jede, tak co mám dělat. No, pak volal ještě, že ho táhnou odtahovkou, že nedojede vůbec. Pak jsme si ještě volali a řkel jsem mu, že si pro ně dojedu v sobotu. No a že ještě neví, že mu v pátek přijede nějaký klučina mrknout na kola. To mě vytočilo, tak jsem si šel hledat jiný kola a narazil jsem na ty borbety. Takže místo 320km jsem ujel 10km a ušetřil nějaký 3tis., které dám stejně za renovaci atd. ale to už není podstatné :D. No... A teď sháním typový list, ať si je můžu zapsat. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Tomu se říká pech ale nakonec jsi vlastně na tom ještě ušetřil tak proč ne :) Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Nakonec jsem sehnal parádní kola. A prostě na golfoj mě přijdou stylový: Sice bude spousta lidí, kterým se nelíbí, ale jsou to kultovní kola. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 No můj vkus to není ale proč ne :P Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Z toho si nic nedělej :D. Někteří to nazvali jako petikorunovýma límcama :D. Tohle neřeším. Pro mě jsou to kultovní kola a jen co se jim dá trošku péče, budou vypadat suprově (pro mě). Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Aspoň se nemusíš bát, že bych ti je měl ukrást Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 závidím to nadšení jen tak dál, mě už to tak nějak pustilo jinak dobré odpoledne ve spolek ;) my už máme odvčera nazdobeno B) ale teda pustilo, nepustilo v octe se hrabě a už i vymýšlím jak ji customize trochu http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=20925&st=60#entry1428942 Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Hezký dopoledne, tak dneska poslední den v práci před Vánoci, večer pro klíčky od bytu (bohužel zase jde o podnájem, toho svýho se asi jen tak nedočkám) a zítra stěhování a přesun do Brna Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Tak třeba vlastní byt přeskočíš a rovnou půjdeš z podnájmu do vlastního baráčku ;) Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Dobré, já mám volno už dnes. Sedim doma a vařím hovězí guláš, jenže jak si u toho prohlížím forum tak jsem ho kuva málem připálil. :lool: Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Za par chvil si jdu spestrit den indickou kuchyni, dneska me ceka 'chicken kadai' Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 anapurna? kurnaaaaaa mi dělaš chute Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 JJ, chodim tam 1- ?x tydne, zalezi na tom, jak je na me zena hodna :lol: nej je tikka/green tikka a spenatova polivka, to je pro me mercedes mezi jidly Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 m je to jedno já tam rád všecko, my tam pravidelně berem známý na večeře, já uplně zbožnuju ten cibulový předkrm a pak to jejich jehnečí :pivo: :pivo: Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 uf, dal jsem si dneska medium, ale bylo to tezce za hranici, ale jeste ze tak, neco na me lezlo Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 myslíš: jak moc palivé? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 Tak nám zabili fórum paní Müllerová ....A knajpě je to jako vždy jedno Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky