Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Brý dopoledne pánové, zatím předběžně (pak bych to hodil do inzerátů), kdyby jste věděli o někom kdo by chtěl kupovat motorku, tak prodávám nevyužitou (není čas a nebude):

Suzuki Bandit GSF650 N (Naked) - modrá

Rok výroby: 4Q/2007 (do provozu 02/2008)

Najeto: do 7tis. km (STK do 2014, projde bez investic, případně STK můžu zajistit)

Nepadaná, nehavarovaná, garážovaná, TOP STAV

Cena : 90.000,- Kč (vysloveně nespěchám, tedy cena pevná)

FOTO - zatím url, přímo ta daná motorka je na posledních čtyřech fotkách

Odkaz ke komentáři

Září by mělo být v klidu jak na silnici, tak co se týče ubytka. My byli před pár lety první týden v září a lidí bylo už relativně málo...holt děcka ve škole palec.gif A s ubytkem jinak než sobota-sobota jsme nikdy problém neměli, ani v sezóně. Takže v září by to mělo být naprosto v klidu...budou místní rádi za kšeft ;)

Odkaz ke komentáři

Super zprávy, to mě těší. Pořád máme takový tušení, že se sbalíme, odjedeme a nikdo nás neubytuje :D Ale i když jsme byli teď v červenci v Krkononoších přes Slevomat, bylo i tam přímo na každým domě možnost ubytování za pár korun takže něco na tom jistě bude B)

Odkaz ke komentáři

Nooo... co se tyce toho vjezdu do ATC Merkur, tak ja to minulej tyden udelal tak, ze jsem ve ctvrtek utekl z prace po desate a vubec jsem necekal a na vleku jsem do 4 odpoledne jezdil sam, ma ve dvou az trech lidech, takze stejny scenar planuju zopakovat zitra i tyden na to.. :palec:

Jinak wake euforie!! stejne jako prvni odpaneni se na snb :wub:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...