Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Dobré sváteční ráno,

člověk tu pár dní není a hned je to jakési jiné :huh:

Opožděně, ale přeci jen, snad jste včera dostali to, co jste si přáli a pokud se tomu tak nestalo, nevadí, za rok tu jsou Vánoce zas :wallbash:

Docela koukám, jak to tady na té malé vesničce jihozápadně od Brna sviští a to téměř 1:1, to se má i Netbox co učit :blink:

3186418125.png

Jinak na Silvestra na vás budu dohlížet ze severu (čti Praha) tak ať se vám v roce 2014 vyvede vše tak, jak byste si přáli a nejsou žádné průšvihy :palec:

Malibu tu ve smajlících jaksi nevidím tak aspoň tímhle si připijme :jager: :jelen:

Odkaz ke komentáři

Neni nad to, kdyz vam za posledni ctvrt rok posle CKP 2x doporuceny dopis...tenkrat to byla uhrada za neuhrazene obdobi pred moji koupi, ted vsak mi opet napsali a to za mesic zari 2013, i kdyz auto uz od dubna nemam :D

Docela by me zajimalo, proc vzdy skonci u me a ne u skutecneho vlastnika v te dobe?? Oni nemaji data z registru vozidel? Takze mam opet za ukol skenovat a posilat kupni smlouvu a fakturu za prodej Zelenady tehdy do Acek...

Odkaz ke komentáři

Teď o tom zrovna nedávno mluvili v TV, že takových případů je obrovský množství a ačkoliv se o tom ví už dlouho, nikdo nemá snahu to řešit :rolleyes:

ČKP se vymlouvá, že dostávají chybný data z registru vozidel, zatímco MD tvrdí, že oni předávají data v pořádku. Tak buď v tom mají opravdu bordel (což se mi moc nechce věřit), nebo to zkouší schválně s tím, že občas se někdo nachytá a než by to řešil, radši jim to zaplatí. Jsou to kurvy, já bych se tomu ani nedivil...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...