Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Aha, mě to jen zarazilo z toho důvodu, že přibližně stejnou částku (cca 18tis Kč celkem za HAV+POV+sklo) platí máti u ČP na oktu a ta byla naposled pojišťována myslím na 300tis Kč. Tak bych čekal, že při poloviční ceně auta to bude levnější. Ale jestli to berou i nějak podle věku a místa bydliště, tak možná je ta naše zapadlá Vysočina výhodnější než velkoměsto huh.gif

Odkaz ke komentáři

Já vím,

jsem mladý, nešikovný řidič s pomalu ale jistě větším malusem jak bonusem a tak se mi snaží nadhodit docela pálky na pojištění ... :D

Ale je dobré vědět, že i při Škofinu se načítají bezeškodní měsíce a lze je po skončení úvěru využít, potom to bude jistě potřeba a už to třeba pohne i s cenou ... Prodejce mi totiž tvrdil, že zřejmě nebudou na RČ, ale na Škofin... Tak super B)

Odkaz ke komentáři

umíme i 300 tis all s gapem za 8ku

No, tak nějak bych si to představoval :D

jsem mladý, nešikovný řidič s pomalu ale jistě větším malusem jak bonusem a tak se mi snaží nadhodit docela pálky na pojištění ... :D

A jak jsi to měl s tou předchozí fábkou, z té jsi neměl bonusy, resp. né dostatek??

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno. Tak jsem si včera taky prohlédl OIII - líbila se mně. Byl jsem v Autonově se služ Fábií tak jsem měl trošku času,mají tam stříbrnou 1,6 v dieslu se skromnou výbavou za cenu 533 000,-. I technik mně upozorňoval na to ,že je to auto předražené,ale jinak se mně opravdu líbila. Čau Honza

Odkaz ke komentáři

Už vidím, jak technici s radostí připravují tvé auto z konfigurátoru a mají tam fotky majitelů :D

Yes, hustý palec.gif ...Akorát si musí člověk dávat pozor, aby na sobě neměl zrovna nějaký sepraný tepláky, protože by podle toho pak sladili potahy smich.gifsmich.gifsmich.gif

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...