Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Tak neměl vymýšlet prasečiny a navrhovat to nastojato. Mám tady 23 vizitek a nastojato není ani jedna rolleyes.gif Ono je sice pěkný být originální, ale když to pak někdo bude mít zastrčený v nějakým vizitkáři, tak asi nebude moc nadšenej, že musí otáčet hlavu, aby si to přečetl biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

Já to dostal vlastně jako "bonus". Původně mi navrhoval logo a slíbil, že dodá dva návrhy, ze kterých si pak vyberu. Ale pak dodal jen jeden a jelikož se mi líbil, tak jsme se domluvili, že druhej už dělat nebude a udělá mi místo toho vizitku.

Ale tak budu toho chtít časem asi víc, tak se kdyžtak ozvu palec.gif

Odkaz ke komentáři

Dobre rano vsem brnenskym honicu postu, haha :lool:

panove, lina huba ~ hole nestesti, takze to zkusim.

Nemate nekdo moznost sehnat 2x vnejsi kloub pro O2 (original) za nejakou rozumnou cenu?

Chci vymenit oba, Jelda mi doporucil neco z tohoto:

http://www.cc-autodily.cz/search/?keyword=1K0+498+099+B

a kluci mi rekli, ze i nemecky puvod a znacka SPIDAN neni zadna hitparada(coz bych od kloubu za 2k uz proste necekal a zarazilo me to), ze jsou nachylny k praskani manzet :blink: , takze se zeptam, mate nekdo moznost sehnat originaly, tedy dil cislo 1K0498099BX za rozumnou cenu? Bylo mi receno, ze to jde i pod 2k. Diky za info.

Odkaz ke komentáři

Super... Chci udělat mladé radost, že za ní dojedu. Přijedu k ní a nic, vlezu za půl hodiny do auta a pavouk jak pi*a od místa, kde je cca dálniční známka, zhruba 15cm do středu okna.

Nevíte, jestli kooperativa nemá v Brně nějaký svůj servis, kam bych hodil auto, udělali by mě to na počkání (s tím, že by to třeba 6hodin schlo) a pak by si to vyřídili mezi sebou? Abych nemusel dávat prachy nebo tak?

Nikdy jsem prasklé přední sklo neměl, tak nevím, jak to chodí :(.

Mě se ta smůla prostě nehodlá pustit, tak si užívejte štěstíčka kamarádi, co to jde. Já tu smůlu chvilku ještě podržím u sebe :(

Odkaz ke komentáři

Zkus Autosklo Roger naproti Tescu za nádražím Kdysi Toyota corola lepené oprava trvala 5 hod.max spokojenost,ale je to už nějakých 15 let, tak teď nevím. Honza

Jop, o těch vím :)

2 Technik: Chtěl jsem se prvně zeptat, jestli tu někdo s někým nemá zkušenosti. Ono se přeci jen lépe věří někomu, kdo s nějakou firmou má zkušenost než "nějakým" webovkám :)

Edit: táááák, zítra bych měl mít vyměněné sklo. Když jim to tam do 1dné odvezu, tak to do večera budu mít vyměněné. http://www.autosklo-vm.cz/opravy-autoskel-zdarma Snad to teda tak bude, jak píšou a jak mě řekli do telefonu :X. Netlačilo by mě to, ale jelikož s autem ve středu potřebuji jet pryč, tak bych byl rád, když by to bylo hotové.

Upraveno uživatelem Wokhiii
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...