delukas22 Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 ahoj, mám dotaz mám OII combi r.v 2005 a během léta, když jsem vytáhl klíček ze zapalování a otevřel jsem dveře, tak když jsem zapoměl vypnout světla tak mi to pískalo pro upozornění, abych je vypnul , ale najednou přišla zima a to ono pískající upozornění mě neupozorní na to že jsem nechal svítit světla. Nevíte někdo čím by to mohlo být ? Děkuju za odpověď :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
delukas22 Odesláno Leden 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Tak už jsem zjistím proč mi budíky nepískají, díky tomu že se mi zamklo auto. Mám totiž rozbitej senzor ve dveřích u řidiče a proto auto vůbec nepozná, když jsou dveře u řidiče otevřené. Chtěl bych se zeptat co je potřeba vyměnit,aby to zase fungovalo ? Slyšel jsem, že to čidlo je v zámku, je to pravda ? děkuju za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Ne čidlo ale spínač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 mikrospínač v zámku.Takže zámek.Nebo,jsi li šikovný kutil,rozebrat zámek,koupit mikrospínač a vyměnit.Mikrospínač škodovka neprodává,takže někde z netu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
obracec Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Dobrý den poradil by mi někdo s problémem nesvítí mi světlo ve dveříh u řidiče a nejde bzučák na světla zřejmě se rozbil mikrospínač ve dveřích ale je zajímavé že čas od času to zase z ničeho nic den jde.neví někdo čím by to mohlo být?děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 odpověděl sis sám, je to ten mikrospínač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
obracec Odesláno Květen 23, 2013 Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 odpověděl sis sám, je to ten mikrospínač. a jak se to dá opravit.nebo mám koupit nový zámek?dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 no bud ten zámek rozdělat a vyměnit nebo koupit jinej, jde o to jak jsi moc zručnej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
obracec Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 no bud ten zámek rozdělat a vyměnit nebo koupit jinej, jde o to jak jsi moc zručnej. no a existuje nějaký postup? a jaký je to mikrospínač?děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Este mozu bit prelamane kable v prechodke dveri.B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
obracec Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 asi nejsou.jaký mikrospínač mám objednat?díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Bohužel neměl jsem rozdělané, ale údajně pasuje i z OI a ten stojí pár kaček, takto kup, a pak to zkus proklemovat a uvidíš, jestli se sepne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ikebara Odesláno Srpen 13, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 Noo řešil jsme stejný problém a nakonec jsme zjistil ze odesel hlavni zamek v levych dveri. V podstati ti dver i pri otevreni hlasi ze auto je zavrene. to znamena ze neotevres kufr a auto se ti po odemceni ale pri otevrenych dveri se ti auto opet zamkne. Vymena zamku cca 1000 Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
polpavel Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Spínač stojí 65,- ... Pokud je člověk trošku zručný jde to vyměnit. Microspínače jsou bolest už u VW G4 a Octavií I... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.