Přejít na obsah

Zaslepení zámku na O2

Doporučené příspěvky

Tak se u nás v Ostravě po Skvělé amnestii zase množí vykradené koncernové vozy. Má někdo zkušenost se zaslepením zámku řidče a s tím spojené věci, které k tomu potřebné provést ? Problematika následného nouzového otevření při selhání DO. Případné cenové relace provedených úkonů a dílů ? (nerad bych zde četl " stejně ti rozbijou okno " atd.)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem taky našel díly, celkem v ceně 180 Kč za krytku i kovovou vložku.(sice jsou na O1, ale budou obdobné)

Dále se mi na SZ ozval Pepa (za což mu Díky) s doplňkem k montáži, že je dobré ještě dále pod vložkou zaslepit vstupní drážku v zámku (kazetě) centrálu. Je nutná demontáž stahovačky pro výměnu, nebo stačí povolit šroubek vložky a provést výměnu ? Dále je třeba zjistit službu a cenu na nouzové otevření auta, či případnou svépomoc - nezveřejňovat !

post-15929-0-30051600-1357494509_thumb.jpg

post-15929-0-62274400-1357494518_thumb.jpg

post-15929-0-75834200-1357494530_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

post-19535-0-93027000-1357475984_thumb.jpg

...chcem to tiez nahadzovat, cize by to zaujimalo aj mna :D

Diely v autorizaku stali necelych 10€...teda mam taky pocit, uz si presne nepamatam.

:palec: Nahod to a mas pokoj.

Lebo ked to nevymenis tak ti poskodia vlozku-fabku +dvere. Ked sa nedostanu cez vlozku tak ti mozno rozbiju okno.

1. Potom budes mat poskodene: vlozku,dvere,okno.

2.Ked budes mat zaslepku tak ti rozbiju len okno.

Ktora varianta bude pre teba lacnejsia??? 1. alebo 2.B)

Odkaz ke komentáři

Jakmile jsem dovezl auto, tak jsem nechal ve škodovce né zaslepit, ale přímo odstranit zámky v řidičově dveřích. Na oknech fólie a 4 roky mám klid. Ono pokud nemáte v autě nic, čím by jste zaujaly zloděje, tak vám do auta nevlezou. Základ je nic nenechávat v autě. Ono pokud budete mít zámky ve dveřích a bude to debil, tak vám to stejně vezme cihlou. V Praze jedna fetka vykradla cihlou A8 jen kvůli tomu, že na zadních sedadlech byla položená tabulka čokolády . . takže asi tak :palec:

Odkaz ke komentáři

mi v Ostrave rozbil typek okno jen kvuli toho ze jsem si asi pred 3 mesici koupil projektorove svetla :)...trikrats e pokousel a napotreti mu to vyslo ...poprve platek v kapote podruhe rozbita guma u okna a potreti uz na to sel normalne rozbil okno otevrel kapotu prestrihl kable a vzal svetla skoda 20 000

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...