Romanek92 Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 Mám octavii 1 kombi 2001. dříve jsem otevřel zadní vrata rozsvitilo se osvětlení a v polovině otevření vrat zase zkasly a pak svítily až když sem vrata zabouchl ale i při jízdě a po zamčení auta to zhaslo. ale těď to dělá to samé akorád že když zamknu auto tak vrata kufru se jediné nezamknou a svítí osvětlení a když je otevřu a zavřu tak to zhasne a najednou jsou zamknuté. nejdřiv jsem myslel že jsou zlamané kabely a teď bych řekl že je to spíš zámek. jestli stím někdo máte zkušenost tak prosím poraďte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romanek92 Odesláno Únor 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Tak jo diky ze jste nekdo neco napsal. no tohle jsem vyřešil. a nevite někdo k čemu by mohli být dráty co vedou do mechanismu zámku.? ten konektor byl odpojen tak ani nevim k čemu by to bylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 V zámku je mikrospínač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.