Malé zvíře Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 Ahoj vespolek, ptal jsem se na sousedním fóru ale bohužel jsem nedostal odpověď tak to zkusím tady: Mám O2 oldface, mr08 a plánuju koupit LED dení svícení od Milotecu: http://www.milotec.net/led-svetla-s-originalnimi-plasty-octavia-ii-2004-2008-.htm Pokud vyměním zrcátko za samostmívací a přepínač světel za ten 4-pólový, půjde to poskládat tak, že za světla budou svítit tyhle ledky a za tmy se rozsvítí normální osvětlení? Mockrát díky za případné odpovědi. T. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 ano... pujde to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Malé zvíře Odesláno Leden 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 mockrát díky z odpověď. Jestli můžu ještě jeden dotaz: bude kromě zrcátka, ovladače, kabeláže a světel potřeba ještě nějaký jiný HW (výměna nějaké jednotky,...), nebo je to všechno. Rád bych pomalu začal nakupovat věci abch to mohl najaře nechat udělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 Jine zrcatko = jiny uchyt na skle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 zadnou rj menit nemusis ... zrcatko, sklo, dratarina, vypinac svetel,,, tot vse a pohrat se s denim svicenim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Malé zvíře Odesláno Leden 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Ještě jednou mockrát díky. A zrovna se zeptám: nemáte někdo el. schéma od senzoru přes přepínač světel po SPDS? Sehnal jsem nějakou dílenskou příručku, ale tohle v ní bohužel není. Rád bych měl představu jak to tam vypadá než se do toho pustím. T. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.