Guest Hancz Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Zdar, mám problém, a nevím jak to řešit. Nikde jsem tady podobné obtíže nenašel, tak se ptám. Vypadává mi tempomat a děje se to jak kdy. Po vypadnutí se otáčky na volnoběh sotva drží na nějakých 200, až i problikává dobíjení a i to občas chcípne. Po opětovném nastartování je volnoběh zase OK. Na nohu se to nestává, že by volnoběh takhle kravil. A taky mám pocit, že za jedno nejede tak jako dřív a taky po nastartování za studena jede tak nějak normálně, ale asi tak po třech kilometrech se tak nějak přidusí a pok serozjede, ale ne tak jak by měla. Se spotřebou jsem tak o litr apůl víš. Tady u nás v tý díře nikdo netuší čím by to mohlo být. Poraďte, kde mám začít hledat. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bulldog Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Ahoj videl bych to určit nechat napchnout na wag a co je to za motor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baxnop Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Zdar, mám problém, a nevím jak to řešit. Nikde jsem tady podobné obtíže nenašel, tak se ptám. Vypadává mi tempomat a děje se to jak kdy. Po vypadnutí se otáčky na volnoběh sotva drží na nějakých 200, až i problikává dobíjení a i to občas chcípne. Po opětovném nastartování je volnoběh zase OK. Na nohu se to nestává, že by volnoběh takhle kravil. A taky mám pocit, že za jedno nejede tak jako dřív a taky po nastartování za studena jede tak nějak normálně, ale asi tak po třech kilometrech se tak nějak přidusí a pok serozjede, ale ne tak jak by měla. Se spotřebou jsem tak o litr apůl víš. Tady u nás v tý díře nikdo netuší čím by to mohlo být. Poraďte, kde mám začít hledat. Díky ja dyz mel mondeo 1.8 16V tak se mi stavalo, ze jsem jel, a zacalo mi to zdechavat, nekdy i zdechlo. pak to treba neslo vubec nasratovat a podob. Vymenil jsem svicky a kabely, to nepomohlo. Pak sem se dozvedel ze je lepsi tam dat originaly nebo naky drahy dobry,a bylo po problemu, ale asi to nebude tvuj pripad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Hancz Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 1,8 T, 20V, 110kW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.