Matulko183 Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Zdravím, som majitelom OctavieII pred FL druhy den, a chcel by som vymenit komplet osvetlenie interieru za LED, mam najdene na predne svetlo na stropnici, a aj na SPZ som nasiel, ale chcel by som vsetky ostatne v interiery vymenit za LED, neviete mi poradit ake presne typi mam objednat aby mi to pasovalo? dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Tday máš přehled žárovek a dle patice si objednáš led diody :) na SPZ,parkovačky musíš mít can bus diody pač ti to hlídá prasklý žárovky. Octavia II přehled žárovek.doc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Leden 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Dakujem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Sepy137 Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Já taky moc děkuju za ten přehled žárovek :) já by sem si chtěl na svý octě vyměnit všechny žárovky za LEDky ale sakra nemůžu za boha najít LEDkovou P21W/4W (dvouvlákno na obrysovku + brzdu) ... nevíte o něčem kde by se mohla prodávat?? Vím, že jsem ji před pár měsíci na nějakém českém webu viděl a teď jakoby se po ní slehla zem :D .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doval Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Na co je dobra takato vymena? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Prostě snaha odlišit se od ostatních, změna vizuální stránky auta :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 A hlavne vyssia svietivost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Ahoj Všem, mám dotázek. Vyměnil jsem O1 za O2 Facelift a chci se zeptat. Měl jsem v O1 ledkové osvětlení interiéru a chtěl jsem si to vyměnit i na O2. Rozebral jsem stropní světýlko, zjistil jsem, že žárovičky jsou stejné, tak jsem tam vložil ledky, co jsem měl v O1. Vše svítilo, ale než jsem došel do kufru, tak vše zhaslo. A tak jsem vrátil původní, ale stejně nesvítí. Žádné upozornění mi nikde nesvítí. Je možné, že praskla pojistka a nebo se prostě musí přes diagnostiku vymazat nějaká chyba interiéru, aby mi vše zase svítilo? Mám O2 FL, 12/2009. Prosím o radu co s tím. Nesvítí mi stropní světla ani osvětlení v kufru. Jinak vše OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sak.1 Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Nejlehčí je zkontrolovat pojistky a já si myslím že je to pojistkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Nejlehčí je zkontrolovat pojistky a já si myslím že je to pojistkou. Tak to nakonec byla kombinace prasklých žárovek a prasklé pojistky. Ještě mi ale nejde do hlavy, že když nechám rozsvícené světla na potkávačky, tak mi nefunguje signalizace(pípák), ale když je mám na parkovačky, tak to pípa, když otevřu. Nějaké divné to je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Tak to aj ma byt, pretoze, ked nechas zapnute stretavacky, tak ti po vytiahnuti kluciku zhasnu vsetky svetla a tym padom je pipanie zbytocne. Pri parkovackach zostavaju parkovacky svietit aj po vytiahnuti kluciku, cize ta signal upozornuje, ze mas zapnute nejake svetla, ktore po zamknuti auta ostanu nadalej svietit a moze dojst k zatazeniu/vybitiu akumulatoru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.