Matulko183 Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 Ako zmenim podsvietenie interieru zo zelenej na studenu bielu? Komplet budiky aj pristrojovu dosku? Alebo kto to vie spravt? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 přepájením SMD diody... to znamená všecko co svítí rozebrat, přepájet a zase složit... práce MINIMÁLNĚ na jedno celé odpoledne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Leden 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 No rozmyslam nad tym kedze som este lens tudent a moj majster je vlastne autoelektrikar(elektromechanik) takze to asi problem pre neho nebude, a ako by to bolo s radiom a climatronicom? dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 radio tak samo... rozebrat, přepájet... oboje jsem dělal ve svém autě. není to tak strašné, zvláště předFL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Žury Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 Kolik cca SMD diod je v budících? dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Nejhorsi je FL Climatronic, z toho by se clovek po ..., cca 70 LEDek ... Ted to budu delat z bile na tyrkysovou ... tak jsem zvedavy jak to bude vypadat ...D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Únor 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Danikd: potom daj nieake fotky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Nejhorsi je FL Climatronic, z toho by se clovek po ..., cca 70 LEDek ... Ted to budu delat z bile na tyrkysovou ... tak jsem zvedavy jak to bude vypadat ...D jaké tam jsou ledky? uplně ty malé? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 rozmerove jako 0805 ... ale v tom klasickem bilem pouzdre ... nekde by se dalo najit oznaceni toho pouzdra ... Jinak ja uz zasadne vsechny menim na cca velikost a zasadne nekupuji shity co ma GM Elektro a GES. je nutne dodrzet vsechny diody stejne ze stejne vyrobni serie - a nebo mit kvalitni znacku ( Osram, Nichia ), panac kdybych Vam ukazal ty rozdily, i pres stejne papirove paramatry ... A nemluvim ocene kdy me kvalita vyjde na polovinu nez ty sracky v GES, .... Jinak vsude se da dat i 1206, vejde se to ... D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 kde bereš ty diody? měl bych zájem, nebudu tam pájet nějaké šmejdy, abych to musel furt rozebírat a opravovat :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 ebay, z 90% ze statu ... dej vyhledat Osram a najdes ... opravdu ty smejdy za 6-7 Kc z GM nebo GESu ... to si radsi objednam sam z ciny za 1Kc ... Jinak treby ted ty tyrkysove Osramky me vysly na 2,9Kc/kus ... mam predelane zatim jenom ovladani oken a uz s tim 2 dny jezdim a koukam na to a rozhoduji se jestli nechat bile nebo dam nove ty tyrkysove, ony jsou fakt krute modrozelene ... vecer dam fotku toho ovladace. Edit : JInak ony ty smejdy take sviti, ale kazda serka jinak a sladit to je mord ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Slibene foto, nevim jestli do toho mam jit :) ... Rucicky na budikach nevim pripadne jestli udelat modre nebo cervene ... Foto je blby, byla zima, tak jen takova rychlovka z mobilu. Dan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Tak dle skoromanzelce se vice libi bile podsvetleni, tak kdyby nekdo chtel, tak jsou ty tyrkysove na prodej. Mam jich 294ks. Dan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 popravde si moc tu tirkysovou nedokazu predstavit :-( aspon ze skoromanzelka ma rozum a chce bilou!Bude to mnohem hezci! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Ona to je zajimava barva, pekna, ale prave si to nedokazu predstavit ... a pak se me to nechce predelavat zpatky ...Tak pujdou diody do sveta, nebo z nich udelam neco jineho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Hrozne to taha oci. Mne se libi jak to ma seat nebo audi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Já budu dávat jen budíky do bílé, zbytek origo, ala face, tot vše, zbytek, podle mě už vypadá jako tuzing, a nepůsobí to na mě dobře. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Tak to bych rozhodne nerekl, komplet v bile a jenom rucicky jsou super ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Hele jezdil jsem v hodně autech, a třeba modrá, mě v interiéru absolutně irituje, a oražová mě připadá zastaralá, možná je to o tom, že vím, že tam patří zelená, protože samozřejmě nový auta tu bílou mají (lexus atd.) ale prostě u té kokty mě to přijde divný. Tot samozřejmě můj názor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 ja taky mam jen budiky bile a zbytek zeleny a takhle mi to vyhovuje!Cele bile bych to nechtel,staci ze mi kliky sviti bile a to se mi libi! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Panove, diody mam doma, kdo ma zajem, vice v bazaru zde : http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=18169 Dan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 15, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2013 Chalani, nikde som nevedel najst info o rucickach, tak to napisem sem. Potreboval by som vediet, ci do budikov OII FL budu pasovat tieto cervene rucicky z Golfa IV. Viem, ze tam urcite pasuju z pola GTi/passatu CC, ale tie neviem nikde zohnat :( Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 Ak chceš môžem odmerať rozmery ručičiek, mám doma jedny FL budíky rozobrané.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 A FL rucicky do predface O2 nejdou ze? Diky za info ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 Nie, tie su uplne ine.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 Lubino, to by bolo fajn, mozes :) Len ma zaujima hlavne to, ci pojdu tieto rucicky osadit na tie koliky v FL budikoch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
icozv Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Ahojte, prosím o pomoc, asi som si zle označil niektorú z diód na rychlomeri po stovku mi nesvieti ani jedna, nemá náhodou niekto foto označených pôvodných diód? Ďakujem Budiky mám bez maxidotu predface 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Cau, vecer napis, poslu foto ... ted nemuzu. D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 pomuze? kdyby to nešlo vidět, tak ti napíšu jak maj být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.