Guest john deere 1 Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Ahojte mám octavii 1.6 55 kW a už si nevím rady při přidáni plynu a nasledném ubraní mi nice bouchne na předku ,už jsem kvůli to měnil snad vše co se dala čepy na rameni čepy na řízení silentbloky motoru oba dva i silenbloky ramen . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Ahojte mám octavii 1.6 55 kW a už si nevím rady při přidáni plynu a nasledném ubraní mi nice bouchne na předku ,už jsem kvůli to měnil snad vše co se dala čepy na rameni čepy na řízení silentbloky motoru oba dva i silenbloky ramen . stabilizacni kosti, popripade homokinecky kloub viz vlakno brzdy a vibrace volantu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest john deere 1 Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 stabilizacni kosti, popripade homokinecky kloub viz vlakno brzdy a vibrace volantu ty kosti toho stabilizátoru už jsem měníl na jaře :( ale kdž jedu klidnou jízdu nepoštím rychle spojku pouštím ji plynule tak nic nebouchá i když je du 100 a vic tak nic slyšet néni ale jak mile se prudčej rozjedu nebo cukám přes spojku autem tak tam něco bouchá jako prase :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 A co drzak na prevodovce ? zkus ho :)... pises ze jsi menil drzak motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.