Roubic Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 zdravim lidi řešit tu někdo jak vypnout originál alarm ? jde mi o to že jsem dal magicar a oni si spolu moc nekámoší a potřebuju ten origo bud nějak vyřadit a nebo jestli neví kam to napíchnout aby to furt nehoukali jak pošahaný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MPower Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 zdravim lidi řešit tu někdo jak vypnout originál alarm ? jde mi o to že jsem dal magicar a oni si spolu moc nekámoší a potřebuju ten origo bud nějak vyřadit a nebo jestli neví kam to napíchnout aby to furt nehoukali jak pošahaný Zkus jit po cidlech treba od dveri a draty by te meli dovest k ridici jednotce alarmu.zkusil bych ji odpojit,ale nejsem si jistej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 alarm je integrovaný v komfortní jednotce! nemá svoji RJ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roubic Odesláno Leden 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 alarm právě takhle nejde odpojit a když bych odpojil výstupi tak nepude vlastně zamikat nic a nebude ukazovat maxidot a tak :/ takže prej nějak přemazat eeprom jsem se dočetl a ani výměna komfortky nejde :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Endroe Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Zkus se zeptat nějakého mechanika, co přímo do autoalarmů dělá a montuje je :) ale nějak odpojit musí jít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 "nějak" nejde... Musis bud nahrat iny soft do komfortky (co hocikto nevie), jednoduchsie je vymenit komfortku za taku, ktora ho v sebe nema. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.