Gordy Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Ahoj, mám Octavii I 1.8T 4x4 Trošku jsem s tim lítal sněhem a od té doby mi začal zlobit posilovač řízení. Nejdřív jsem si říkal, že by to mohlo být někde od sněhu ucpaný a že to má problém přetlačit, ale po rozmrznutí v garáži se nic nezlepšilo. Oleje je dost a řemen nesmeká. Nějaké rady nápady? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gordy Odesláno Únor 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Jsou Vás tu tisíce a nikdo jste neměl podobný problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 tak asi nemal nikto, ked sa neozval ...pises, "zacalo zlobit" -- to je pekne,ale to treba aj rozpisat,co presne kedy ako robi, co nerobi ako ma , frekvencia udalosti, nahodnost,,atd..co ako pozorujes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gordy Odesláno Únor 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Komplet jsem to prohlédl a zjevný problém není vidět. Ale zjistil jsem že dokud nemá motor zhruba 2 tisíce otáček, tak posilovač neposiluje. olej v nádobce nijak nepění a z pumpy se neozývají žádné nezvyklé zvuky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gordy Odesláno Srpen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 Komplet jsem to prohlédl a zjevný problém není vidět. Ale zjistil jsem že dokud nemá motor zhruba 2 tisíce otáček, tak posilovač neposiluje. olej v nádobce nijak nepění a z pumpy se neozývají žádné nezvyklé zvuky. Nakonec jsem si sehnal jiné čerpadlo posilovače, vyměnil ji, samozřejmě i olej a všechno začalo šlapat jako dřív. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.