Přejít na obsah

Dilema s autorádiom

Guest Alexy

Doporučené příspěvky

Ahojte. Som tu nový.

V lete som si kúpil O2 1,9 TDI r.v. 2006 s autorádiom STREAM. Páči sa mi že ukazuje teplotu, cúvacie senzory a ešte klímu....lenže nemá MP3. CD ma nebaví napaľovať lebo už ich mám snáď všade. Chcel som kúpiť STREAM MP3 ale pýtajú za to nekresťanské peniaze aj v bazároch. Rovnako vychádza aj simulátor cd meniča s podporou USB a MP3...

Je nejaká možnosť pripojiť ďaľšie rádio k STREAMu aby som neprišiel o info z displeja? Mám druhé rádio Kenwood KIV-700. Rozmýšlal som aj nad tým že ho predám spolu so STREAMOM a teda kúpim nejaké origo...

Skúste poradiť čo bude asi najlepšie. Vopred Ďakujem za každý názor.

Odkaz ke komentáři

pokus se prodat streama prodej i ten kenwood a porid tady na foru audienci nebo bolero z FL ( tam teda budes muset vymenit dve jenotky aby ti to ukazovalo parkovaky ) ale zase to hraje lip jak audience. Prolez si tu sekci/temata tech dvou radii co jsem zminoval pak se v pohode sam rozhodni.

Odkaz ke komentáři

Jak píše Ol@f Audience nebo Bolero je ideální volba.

Audience vypadá podobně jako Stream, ale má navíc integrovanej měnič na 6 CD, umí mp3 a má i lepší zvuk jak Stream. V autě nemusíš nic měnit stačí ty rádia jen prohodit.

Bolero je ještě lepší má taky měnič na 6 CD umí i sd kartu, ale je potřeba vyměnit jednotku Gateway + jednotku parkováků + dodělat druhou anténu vše nakódovat a koupit novej rámeček kolem rádia pokud použiješ Bolero ze SII, které je do OII před FL vhodnější ....

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...